Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ TWITTER ΘΑ ΦΟΒΕΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ;


Με δύο αστεία  μηνυματά του μέσω twitter, ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος επιδιώκει να απαντήσει σ΄ όσα συνέβησαν στο Αιγαίο με την τουρκική πυραυλάκατο.
Ο Α/ΓΕΕΘΑ ευχαριστεί τους άνδρες και τις γυναίκες του Στόλου που επιτηρούν και διασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, απαντώντας και σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανενόχλητη “απόβαση” των Τούρκων. 

"Οι ένοπλες δυνάμεις θα είναι πάντα εκεί που απαιτείται για τη διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Πάντα."! 
Αυτές οι δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ μόνο με ευχολόγια και κούφιες ενέσεις ηθικού μοιάζουν. Κύριε Κωσταράκο, οι ευθύνες σας είναι τεράστιες. ΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! 
Να απαντήσετε σε αυτά που σας καταλογίζουν ανώτατοι αξιωματικοί όπως ο Υποστράτηγος  ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης, ο οποίος καυτηριάζει και καταδικάζει την σιωπή σας στο ξεδόντιασμα των ενόπλων δυνάμεων μέσω της κατάργησης του Α' και Β' Σώματος Στρατού. 
Η κατάργηση του Α’ και Β’ Σώματος Στρατού, επειδή το εντέλει η τρόικα, ουσιαστικά απονευρώνει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις καθιστά έρμαιο των ορέξεων της Τουρκίας! Η κυβέρνηση με αυτή την κίνηση, ανοίγει την όρεξη στην γείτονα χώρα να καταφέρει καίριο χτύπημα και ανά πάσα στιγμή σε βάρος της Ελλάδος!

Πρόκειται για εθνικό έγκλημα για το οποίο καίρια ευθύνη φέρει ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος αλλά και εσείς κ. Κωσταράκο ως Αρχηγός /ΓΕΕΘΑ,  η δε σιωπή σας μόνο βλαπτική για τις ένοπλες δυνάμεις είναι.  

Ο υποστράτηγος ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης, επισημαίνει μεταξύ των άλλων: "Σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου «κεντρικό στοιχείο στη νέα δομή είναι η ενίσχυση των μάχιμων μονάδων και σχηματισμών των ενόπλων δυνάμεων και η ταυτόχρονη κατάργηση ή συρρίκνωση...  των διοικητικών δομών οι οποίες εξυπηρετούσαν ανάγκες του παρελθόντος...
 Δηλαδή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) κ Παναγιωτόπουλος συνεχίζει το καταστροφικό έργο του κ. Παπανδρέου-Μπεγλίτη που ξεκίνησε το 2009 και το οποίο εκπονήθηκε από το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ, το ΙΣΤΑΜΕ.

Από τους σημαντικότερους σχηματισμούς που καταργούνται είναι το Α' Σώμα Στρατού αλλά και το Β' Σώμα Στρατού. Ο επιτελικός έλεγχος που ασκούσε το Β' Σώμα, που θεωρούνταν η δύναμη ταχείας αντίδρασης του Ελληνικού Στρατού περνά στην 1η Στρατιά, κάτι που συμβαίνει επίσης και με την περίφημη 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.

Στην Πολεμική Αεροπορία περιορίζονται κατά περίπου 50% τα συγκροτήματα και κατά 17% οι σχηματισμοί με τέσσερα αεροπορικά αποσπάσματα (Αγρίνιο, Σαντορίνη, Τυμπάκι και Ιωάννινα) να κλείνουν ενώ παράλληλα ορισμένες σμηναρχίες θα μεταπέσουν σε αεροπορικά αποσπάσματα.


Στο αρχηγείο Στόλου:


 1.    Καταργείται η Μοίρα Υποστήριξης της Διοίκησης Φρεγατών. Τα υπαγόμενα σε αυτή πλοία ενσωματώνονται στις δύο Μοίρες Φρεγατών που διατηρούνται.


 2.    Καταργείται η μία εκ των τριών της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών.


 3.    Καταργείται η 353η Μοίρα Ναυτικής Συνεργασίας και εντάσσεται ως Μοίρα Αεροσκαφών Ναυτικού στη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού".
Για όλα αυτά Αρχηγέ του ΓΕΕΘΑ δεν σας είδαμε πουθενά να απαντάτε ούτε να συγκινήστε για τη διάλυση των ενόπλων δυνάμεων. Παρά μόνο κάθεστε στην καρέκλα σας και νομίζετε ότι με μηνυματάκια στο twitter θα ανυψώσετε το ηθικό των ενόπλων δυνάμεων ή ότι θα φοβηθούν οι Τούρκοι και δεν θα κάνουν ξέφραγο αμπέλι το Αιγαίο!
Δείτε τα μηνυματάκια του κ. Κωσταράκου στο twitter για να καταλάβετε πώς θα ...κατουρηθούν από το φόβο τους οι Τούρκοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου