Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ (ΗΠΑ) ΔΙΝΟΥΝ 400 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΔΕΣΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!


desfa

"400 εκατ. € για τη ΔΕΣΦΑ και πολλά σας είναι"  λέει ουσιαστικά και πρακτικά η απόφαση της της αζέρικης εταιρείας Socar για την αγορά του 66% της ΔΕΣΦΑ.
Αυτό έγινε γνωστό από το ΤΑΙΠΕΔ οπότε γίνεται αντιληπτό για το μέγεθος της κοροϊδίας και των ψευτοεπενδύσεων που θα φέρει ο Σαμαράς! Φούσκες είναι όλα. Μετά το φιάσκο με τους Ρώσους έρχεται τώρα η εταιρεία των Αζέρων όπου από πίσω τους είναι οι ΗΠΑ, για να ξεφτιλίσουν τις επενδύσεις-μούφα του Σαμαρά
Εάν συγκρίνουμε τα παραπάνω ποσό που δίνει η Socar με την προσφορά της Sintez η οποία έδινε 1 δισ.€ για τη ΔΕΣΦΑ και τα 900 εκατ. € που έδινε η άλλη ρωσική εταιρεία η Gazprom για τη ΔΕΠΑ –σύνολο 1,9 δισ.- τότε γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτή η τεράστια ζημιά για το ελληνικό δημόσιο, που προήλθε από τον «τορπιλισμό» της εξαγοράς από Βρυξέλες και Ουάσοιγκτον.
Και σαν να μην έφτανε αυτό η τρόικα κάνει και παρατηρήσεις στην Ελλάδα για την άσχημη πορεία των αποκρατικοποιήσεων ζητώντας να αναλάβουν στελέχη της την πώληση των ελληνικού δημόσιου πλούτου.
Ο Σαμαράς και οι γύρω από αυτών είναι άχρηστοι κι επικίνδυνοι για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου