Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ¨"ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΦΟΔΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ"!



"ΘΑ ΜΗΝΥΣΩ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ"
Οργισμένος ο Δ. Νικολάου, επικοινώνησε με την εφημερίδα μας, με αφορμή την έκθεση των ορκωτών λογιστών για ΚΕΚ Χολαργού, τμήμα της οποίας δημοσίευσε η εφημερίδα μας. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κατηγόρησε τους ορκωτούς λογιστές, μιλώντας για κατασκευασμένη έκθεση, λέγοντας ότι πολύ πιθανόν να τους μηνύσει.
Είπε επίσης ότι θα δώσει τεκμηριωμένη και σφοδρή απάντηση για όλα τα θέματα του ΚΕΚ. Ακροθιγώς δε μας είπε ότι η Μαρία Φωκά, για την οποία ρωτάμε συνεχώς ποια είναι και πού βρίσκεται, ότι όχι μόνον είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά ότι είναι επιστήμων και ότι την είχε στο γραφείο του ως Δήμαρχος! Είπε δε ότι το επάγγελμά της δεν είναι «επιδιορθώσεις ενδυμάτων» αλλά ότι αυτό είναι το επάγγελμα της μητέρας της ενώ το όνομά της το διάστημα εκείνο για λόγους φορολογικούς υπήρχε στην επιχείρηση της μητέρας της.
Δεν λέμε περισσότερα για να μην μπερδέψουμε τον κόσμο ή γράψουμε κάτι λάθος.
Ο κ. Νικολάου πάντως, ξεκαθάρισε ότι για όλα θα απαντήσει σε λίγες μέρες, ενώ είπε ότι δεν θα ανεχθεί την τακτική του Ξύδη ο οποίος επιχειρεί και πάλι να τον διασύρει όπως έκανε και στις προηγούμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου