Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο ΚΕΧΡΗΣ ΠΑΤΑΕΙ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"  ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ
* ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Ως ...σενάρια θερινής νυχτός ερμηνεύονται οι φήμες που ήθελαν τον Γιάννη Κεχρή να μην κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος αλλά στην καλύτερη περίπτωση να συμμετέχει σε άλλον συνδυασμό, ο οποίος  μάλιστα δεν έχει καν δημιουγηθεί. 

Ο Γιάννης Κεχρής ήδη ονόμασε την παράταξή του "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ", έχοντας φτιάξει και το δικό της blog με σήμα, τι άλλο, τον Υμηττό. 
"Ο Γιάννης Κεχρής έχει μεγάλη δυναμική και δεν πρόκειται να υπαχθεί σε άλλο συνδυασμό. Όποιος θέλει ας έρθει κάτω από τον διική μας παράταξη", λέει στενός συνεργάτης του γιατρού και δημοτικού συμβούλου. 
Είναι αλήθεια πάντως, πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Γιάννης Κεχρής φέρει αξιόλογη δυναμική. Από τις παρούσες υποψηφιότητες ξεχωρίζουν εκτός από του Γιάννη Κεχρή, αυτές του νυν Δημάρχου Ξύδη και του πρώην Δημάρχου Νικολάου. Από 'κει και πέρα το...χάος. Όπως φαίνεται, τα τρία ...άλογα της κούρσας θα είναι αυτά, εκτός και αν προκύψει άλλη υποψηφιότητα, για την οποία όλο και κάτι ακούγεται χωρίς προς το παρόν να έχει εκδηλωθεί τίποτε στον ορίζοντα. 
Ο χρόνος δε, πιέζει. Τι απέμεινε; Μόνον ελάχιστοι μήνες. Ο Ι. Κεχρής έχει φροντίσει να ανακοινώσει πρώτος την υποψηφιότητά του και τώρα ο συνδυασμός του έχει πλέον και ονοματεπώνυμο. "Όποιος πιστός ας μας ακολουθήσει", λένε από την "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου