Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΞΥΔΗ, ΑΛΛΑ....ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!

Η τοπική εφημερίδα "Αντίλογος" βγήκε αληθινή αναφορικά με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ξύδη από τη διεκδίκηση της δημαρχίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως μάλιστα είχε γράψει στο δημοσίευμά του, πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης της αποχώρησης Ξύδη, ήταν η μέρα του δημόσιου απολογισμού, όπως και έγινε. 
Εμείς πάντως διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις, αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα. Εάν και εφόσον δεν υπάρξουν ισχυρές υποψηφιότητες, εάν το κλίμα είναι τέτοιο που να ...ξανακαλέσει τον Ξύδη ελλείψει ικανού υποψηφίου να αναλάβει τα ηνία του δήμου Παπάγου-Χολαργού, η...ιστορία μπορεί να ξαναδεί τον Δήμαρχο στις επάλξεις.
Άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αποστρατευθέντες ευδοκίμως ανώτατοι αξιωματικοί επανέρχονται στις τάξεις του στρατού για να ξαναϋπηρετήσουν την Πατρίδα. 
Επομένως, ας κρατάμε μικρό καλάθι. Ο κ. Ξύδης μπορεί να ανακοίνωσε επισήμως την αποχώρησή του αλλά μην το δένετε σκοινί-κορδόνι. Εάν η τοπική κοινωνία τον ξανακαλέσει, εάν δεχτεί ισχυρότατες πιέσεις να υπηρετήσει και πάλι τον Δήμο του (στου Παπάγου θα δεχθεί πιέσεις) ο κ. Ξύδης δεν είναι βέβαιον ότι θα αρνηθεί έως τέλους...  
Δείτε το χαμόγελο Ξύδη στη φωτογραφία και θα καταλάβετε: Γελά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου