Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Η ΔΟΥΚΙΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ. ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Αφού έχει καταλάβει τον τίτλο της Στάρ Ελλάς, θεωρητικά ήταν η ωραίοτερη Ελληνίδα της χρονιάς. Η λάμψη της δεν αποτυπώνεται μόνο στις φωτογραφήσεις στα περιοδικά μόδας, αλλά και στις καθημερινές της εμφανίσεις, όπου συχνά την βλέπουμε χωρίς make up και με αθλητικές φόρμες!
Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποδεικνύει τη φυσική της ομορφιά ακόμα μια φορά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το παιδικών άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών.


Η μικρή Δούκισσα με σκούρα καστανά μαλλιά ποζάρει με χάρη και άνεση στον φακό -πιθανόν να τη φωτογραφίζει ο διάσημος μπαμπάς της, τραγουδιστής, Νίκος Νομικός- και αποδεικνύει ότι η καριέρα του μοντέλου ήταν προδιαγεγραμμένη!
Από το 2007 εώς και το 2009 στάθηκε στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη στο κανάλι του Alter για την εκπομπή LifeStyle. Tη σεζόν 2009-2010 άλλαξε τηλεοπτική στέγη, καθώς και πήγε στο κανάλι του Mega και ξανά μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη παρουσίασαν την πρωινή εκπομπή του καναλιού Όμορφος κόσμος το πρωί μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Αραπαντζή. Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, 2010 - 2011, ήταν παρουσιάστρια στο green room της εκπομπής Just the 2 of us μαζί με τον ηθοποιό Γ. Καπουζίδη. Τον Οκτώβριο του 2011 ξεκίνησε να παρουσιάζει τον καινούργιο κύκλο της εκπομπής LifeStyle στο Alter. Η εκπομπή σταμάτησε νωρίς εξαιτίας της διακοπής όλων των εκπομπών στο κανάλι. Τον Ιανουάριο του 2012, η Δούκισσα έκλεισε συμφωνία με το κανάλι του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Laugh Attack. Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, 2012 - 2013, συνέχισε την συνεργασία με το κανάλι, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στον 13ο κύκλο της εκπομπής Όλα.
kamikaze, wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου