Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ: Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ...ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Το Κλέλια είναι ζακυνθινό όνομα. Ετσι λένε τα αγριοκυκλάμινα που φυτρώνουν στους βράχους. Θυμάμαι τη γιαγιά μου που έλεγε: “Πάω να μαζέψω κλέλιες”. Εχει ξεμείνει στα Επτάνησα από την εποχή της Ενετοκρατίας».
Aυτά δήλωσε σε συνέντευξη της στο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα η όμορφη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

 Η Κλέλια Ρένεση γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στη Ζάκυνθο και ζει στο Παγκράτι. Αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, της αρέσει να θέτει νέους στόχους. Κάπως έτσι άλλαξε τα πλάνα της και έγινε ηθοποιός.


Ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία, όπου έζησε ενάμιση χρόνο. Εκεί ξεκίνησε να σπουδάζει τατρική. Κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει...

Έτσι, επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και ςράφτηκε στη σχολή Βεάκη, την οποία ολοκλήρωσε.

Το ντεμπούτο της το έκανε ως πρωταγωνίστρια στο ρόλο της νεαρής Πολωνής στη σειρά «Σαν όνειρο» του Alpha- Τη σεζόν του 2009-2010 έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από το ρόλο της Ρίτας στη σειρά του Mega «Μίλα μου βρώμικα»! Πλέον την απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και την επιτυχημένη σειρά «Με λένε Βαγγέλη.»


πληροφορίες από i-show

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου