Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΟΖIKO ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙKO


rakosyllektria

• Με συνεχείς φόρους και χαράτσια φόρτωσαν τα χρέη του Δημοσίου στον λαό! Του παίρνουν το σπίτι, τον στέλνουν και στη φυλακή.
• Με νόμο θα κατάσχουν επιτόπου λογαριασμούς καταθέσεων για χρέη προς το Δημόσιο
• Οι δηλώσεις φόρου εισοδήματος θα αποτελέσουν την ταφόπλακα των ελληνικών νοικοκυριών!
• Ούτε στο Βυζάντιο δεν πλήρωναν τέτοιους υπέρογκους φόρους! Τότε υπήρχαν πόλεμοι, τώρα;
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Αυτή δεν είναι πολιτικοί ταγοί. Είναι συμμορία που ενεργεί με μεθόδους μαφιόζικες κι εγκληματικές. Δεν φτάνει που με τις άθλιες πολιτικές τους, από την μεταπολίτευση κι εδώ κατάκλεψαν το Δημόσιο και καταχρέωσαν τη χώρα στους τοκογλύφους, οι ίδιοι ολετήρες του έθνους που σήμερα θα έπρεπε να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα των φυλακών, έχουν στα χέρια τους την εξουσία και ...σφαγιάζουν τον λαό! Με νόμους φτιαγμένους για το πολιτικό τους τομάρι, αρπάζουν το βιος των πολιτών και χρεώνουν στον κοσμάκη τα δικά τους φέσια! Όλο το χρέος του Δημοσίου που προέρχεται από απάτες του πολιτικού συστήματος, το πέρασαν στις πλάτες του λαού.
Με χαράτσια, φόρους και ξανά νέους φόρους, ΕΕΤΗΔΕ, ΦΑΠ, τέλη επιτηδεύματος ή όπως αλλιώς βαφτίζουν τις διαστροφικές επινοήσεις τους, κατακερματίζουν τον κοινωνικό ιστό και συνθλίβουν τις ελληνικές οικογένειες.
Και δεν φτάνει αυτό. Με νόμο καταργούν το τραπεζικό απόρρητο και το Δημόσιο μπορεί πλέον να μπαίνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς για να κατάσχει τα πάντα από όσους χρωστάνε στο κράτος. Τι κι αν το Δημόσιο χρωστάει πολύ περισσότερα στους ιδιώτες; Αυτός ποιος θα το κατάσχει; ΚΑΝΕΙΣ! «Δεν είναι το ίδιο Δημόσιο και λαός» θα απαντούσαν τα πολιτικά λαμόγια, για να συμπληρώσουν: «Το Δημόσιο μπορεί να σου χρωστάει αλλά θα σου τα δώσει εάν θέλει, όταν θέλει και θα στα δώσει... κουρεμένα. Αν θες κιόλας, γιατί μπορεί και να μην πάρεις φράγκο τσακιστό. Εσύ όμως, θα πας φυλακή αν δεν πληρώσεις»!
Έτσι ενεργεί το κράτος ληστής! Διαπράττει γενοκτονία!
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο νόμο που σκαρφίστηκε ο κ. Στουρνάρας (άσσος στα οικονομικά και στην... αναπτυξιακή πολιτική) όποιος χρωστάει στο Δημόσιο, είτε συνταξιούχος είναι που έχει ανάγκη τα φάρμακά του είτε άνεργος που πασχίζει να ζήσει με τα ψιχία του επιδόματος, η εφορία μπορεί πλέον να μπουκάρει στο λογαριασμό του και να του δεσμεύει τη σύνταξη ή το επίδομα ανεργίας για την εξόφληση των οφειλών του. Χωρίς... καλάσνικοφ αλλά με μεθόδους που παραπέμπουν σε καλάσνικοφ, οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης, κατάργησαν το απόρρητο και θα κάνουν πλιάτσικο στους τραπεζικούς λογαριασμούς του κάθε μεροκαματιάρη.
Το μέτρο αυτό αποτελεί τον προάγγελο της ληστείας – «κουρέματος» των καταθέσεων που επιφυλάσσουν οι καταστροφείς του τόπου με μέθοδο αλά Κύπρου, όπως έγινε πρόσφατα στη Μεγαλόνησο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Αύξηση 46% το 2013 σημείωσε στην Ελλάδα ο φόρος επί του εισοδήματος των φυσικών προσώπων, ενώ στην ΕΕ μειώθηκε κατά 6,5%!
Αυτό και μόνο το στοιχείο της Eurostat δείχνει πού οδηγούν μαθηματικά τα φορομπηχτικά μέτρα της κυβέρνησης. Ο φόρος που θα προκύψει από τις φορολογικές δηλώσεις που θα συμπληρώσουν και θα καταθέσουν τα νοικοκυριά, αναμένεται να προκαλέσει... εμφράγματα!
Τα τέλη επιτηδεύματος τα οποία οι κυβερνώντες- επειδή έτσι γουστάρουν- τα πήγαν στα ύψη, θα καταστρέψουν τις τελευταίες επιχειρήσεις. Το αποκαλούμενο «τέλος επιτηδεύματος» από 300 € το πήγαν στα 650 € ενώ υπάρχει σκέψη την επόμενη χρονιά να φτάσει τα 1.000 €! Μία επιχείρηση που είχε υποκατάστημα, πέρσι πλήρωνε τέλος επιτηδεύματος 300 €, φέτος όμως θα πληρώνει 600 €! Οι διεστραμμένοι οικονομολόγοι, αντί να σκεφτούν πώς θα δώσουν ώθηση στην οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θρονιάζονται στα πολυτελή γραφεία τους και λένε: «Φέτος, η ...μπίλια του τέλους επιτηδεύματος θα πέσει στα 650 €, του χρόνου στα 1.000 € και το 2015 στα 1.500 €»!
Έχουν βρει την πιο ασφαλή μέθοδο για να εξαφανίσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις!!!
Με τον ίδιο ρυθμό βάζουν και τους υπόλοιπους φόρους. ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι ΔΕΗ), ΦΑΠ (τέλος ακίνητης περιουσίας), κόβουν όλα τα επιδόματα, όσα επιδόματα δίνουν τα φορολογούν υπολογίζοντάς τα στο εισόδημα, βάζουν τεκμήρια στα παιδιά (όσα πιο πολλά παιδιά τόσο περισσότερος φόρος), αυξάνουν τα τεκμήρια διαβίωσης και...και.. «γαμώ τα υπουργεία σας», που λέει και το άσμα!
Είναι λοιπόν ή δεν είναι κυβέρνηση με μαφιόζικες συνταγές;
Ο κοσμάκης θα καταντήσει να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό για να επιβιώσει!
"Eλεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου