Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ: 2 ΝΕΚΡΟΙ 130 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ 60 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει που να υποδεικνύει ότι η συντριβή του νοτιοκορεάτικου αεροσκάφους Boeing 777 της εταιρείας Asiana Airlines, στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε ο πράκτορας της αμερικανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI), Ντέιβιντ Τζόνσον.
Σύμφωνα τώρα με την αρχηγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της αμερικανική πόλης, Τζοάνε Χάγιες- Γουάιτ τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 130 τραυματίστηκαν, αρκετοί εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Η επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο δήλωσε επίσης στους δημοσιογράφους ότι οι αρχές είναι ακόμη στη διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων, ενώ ορισμένοι επιβάτες εξακολουθούν να αγνοούνται. Σύμφωνα με την επικεφαλής της πυροσβεστικής, «περίπου 60 άτομα» δεν έχουν ακόμα καταμετρηθεί από τις αρχές και επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι.
Η ίδια είπε ότι 108 άνθρωποι δεν χρειάστηκε να εισαχθούν σε κάποιο νοσοκομείο. Στο αεροπλάνο που πετούσε από τη Σεούλ προς το Σαν Φρανσίσκο επέβαιναν 307 άτομα, εκ των οποίων 291 ήταν επιβάτες και 16 μέλη του πληρώματος.
iefimerida
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου