Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΗΔΕΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΩΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ'ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ!

Σοκ από την ομολογία της
Η απόλυτη φρίκη στο Αλεποχώρι Αχαΐας καθώς μια μητέρα, 31 ετών σκότωσε το τριών μηνών παιδί της και στη συνέχεια έβαλε στην κατάψυξη το άψυχο σώμα του. Λίγες ημέρες αργότερα η γυναίκα έβγαλε το μωρό από την κατάψυξη όταν επέστρεψε ο σύζυγός της στο σπίτι, ο οποίος απουσίαζε λόγω της δουλειάς του. Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και τελικά η γυναίκα του ομολόγησε τη φρικτή πράξη.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η γυναίκα φέρεται να έριξε το μωράκι στο πάτωμα, εκείνο να χτύπησε στο κεφάλι και να ξεψύχησε λίγο αργότερα. Εκείνη, αντί να καλέσει σε βοήθεια, μόλις διαπίστωσε ότι το αγοράκι έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, το έβαλε στην κατάψυξη.
Η οικογένεια έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν ενώ σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα. Ο πρώτος της σύζυγος, πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.
Η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας, έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου