Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 53.518 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟ!
Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ!
Η Πολεοδομία έριξε πρόστιμο 53.518 ευρώ για το παράνομο, όπως το χαρακτήρισε, δημοτικό αναψυκτήριο στο άλσος Χολαργού. 
Το πρώτο και βασικό θέμα, είναι ότι η Πολεοδομία έβαλε χοντρό πρόστιμο για το κυλικείο. Το πρόστιμο αυτό θα κληθεί κάποια στιγμή να το πληρώσει ο Δήμος. Αυτό είναι δεδομένο. 
Αυτή τη στιγμή όμως, είτε από λάθος της Πολεοδομίας είτε από κάποια...άνωθεν παρέμβαση, όπως υποπτεύεται ο Νίκος Μαγδαληνός, το πρόστιμο έπεσε επί της κεφαλής του ιδίου και όχι σε βάρος του Δήμου!

"Πώς είναι δυνατόν να βρίσκουν εμένα στο κατάστημά μου στο "Γοργόμηλο" και η εφορία να μου επιβάλει αυτό το πρόστιμο, την ώρα που η άδεια του δημοτικού αναψυκτηρίου εκδόθηκε από το Δήμο. Άρα το πρόστιμο θα έπρεπε κατά πρώτον να επιβληθεί στο Δήμο ή στη χειρότερη περίπτωση στην εταιρεία του Πρίαμου Παπαθανασίου που είχε συσταθεί για το κυλικείο", επιχειρηματολογεί ευλόγως ο Ν. Μαγδαληνός!

Κι εμείς με τη σειρά μας θέτουμε τα εξής:
1. Όταν φωνάζαμε ότι το κτίσμα που φτιάχτηκε μέσα στο άλσος ήταν αυθαίρετο, ότι δεν υπήρχε άδεια, ο τότε Δήμαρχος καταφερόταν με πανό, αφίσες και διαφημιστικά φυλλάδια εναντίον του τοπικού Τύπου ότι συκοφαντούσε το έργο του δημοτικού αναψυκτηρίου. Προφανώς λοιπόν, όπως αποδεικνύεται και από τα γεγονότα, δεν υπήρξε καμία άδεια και καμία νομιμοποίηση του αυθαιρέτου. Σήμερα, η Πολεοδομία έρχεται και επιβάλλει τεράστιο πρόστιμο το οποίο τελικά θα κληθεί να πληρώσει ο καθένας δημότης με αποτέλεσμα ο συνολικός λογαριασμός του καφέ που πίνει στο δημοτικό cafe' να του στοιχίσει όσο ένα ...διαμέρισμα!!!


 Όπως φαίνεται και στο ντοκουμέντο, το πρόστιμο είναι 53.518 ευρώ και η πρώτη δόση που καλείται να πληρώσει ο Ν. Μαγδαληνός είναι περίπου 4.500 ευρώ! Για ένα αυθαίρετο, για τη νομιμοποίηση του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πληρώθηκαν 13.000 ευρώ από την πλευρά των επιχειρηματιών, προκειμένου να λειτουργήσει με νόμιμη άδεια το δημοτικό αναψυκτήριο!

2. Η άδεια που εκδόθηκε από το Δήμο Χολαργού ήταν άδεια από το δημοτικό συμβούλιο. Δεν είχε δηλαδή την έγκριση της Πολεοδομίας η οποία σήμερα επιβάλλει πρόστιμο 53.518 ευρώ σε βάρος του επιχειρηματία ή των επιχειρηματιών που λειτουργούσαν το δημοτικό αναψυκτήριο. Ο κ. Μαγδαληνός όπως μας είπε, είχαν πληρώσει 13.000 ευρώ για την απόκτηση της άδειας! Το ερώτημα που προκύπτει είναι τα χρήματα αυτά, εφόσον δόθηκαν, γιατί δόθηκαν και πού πήγαν; Ο κ. Μαγδαληνός με το βαρύ πρόστιμο που του επέβαλαν, υποπτεύεται ότι τα 13.000 ευρώ ήταν χρήματα που πήγαν στο πουθενά, κάποιοι τα επωφελήθηκαν χωρίς να νομιμοποιηθεί τίποτε!!!

3. Ο Νίκος Μαγδαληνός με τη σειρά του υποπτεύεται ότι το γεγονός της επιβολής του προστίμου στον ίδιο και όχι στον Δήμο ή στην εταιρεία του Πρίαμου Παπαθανασίου, έχει να κάνει με τη δικαστική διένεξη και κόντρα που είχε με τον κ. Ξύδη, κόντρα η οποία έλαβε διαστάσεις και στη λειτουργία του κυλικείου του δημοτικού κινηματογράφου.Όπως δε μας είπε ο Ν. Μαγδαληνός, έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του νυν Δημάρχου για απάτη, παράβαση καθήκοντος και διαφυγόντα κέρδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου