Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Λάβαμε στο mail μας την παρακάτω απάντηση του κ. Μαγδαληνού στο δημοσίευμά μας για το αυθαίρετο και το πρόστιμο στο δημοτικό αναψυκτήριο:

"Tο θέμα αφορά τον Ξύδη και την παρέα του που τα έκαναν όλα στο ποδάρι. Και μας πήραν ενα σωρό χιλιάρικα με παράνομα και αυθαίρετα κτήρια και το κυλικείο στο Δημαρχειακό Μέγαρο και στο άλσος. Και στο... φινάλε μας έβγαλαν και χρεωμένους.  

Το θέμα αφορά και στην Πολεοδομία που ζητέει απο τους ιδιώτες να πληρώσουν το μάρμαρο!!! Να πληρώσουμε δηλαδή εμείς τη διατήρηση του αυθαιρέτου αντί του Δήμου! Είναι να τρελαίνεσαι! Και το γελοίο της υπόθεσης ειναι ότι μου έστειλαν το πρόστιμο στην άλλη επιχείριση που διατηρώ με αλλο Α.Φ.Μ. 

Όσο για τον κ. Νικολάου δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα. Αντιθέτως με βοήθησε να βρω κάποια άκρη. Θέλω σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις αυτό το κείμενο προς Αποκατάσταση της Πραγματικότητος...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ..                                                                                                                                                                                                ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΟΣ"

Απάντηση "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Με το άρθρο μας δεν διασαλεύτηκε καμία πραγματικότητα. Και αυτό διότι η μία πραγματικότητα είναι αυτή που αφορά εσάς: ο κ. Νικολάου σας φέρθηκε με το γάντι. Ωραία. Υπάρχει όμως και η άλλη πραγματικότητα που είχε επισημάνει ο τοπικός Τύπος ότι δεν υπάρχει καμία άδεια και ότι το κτίσμα είναι αυθαίρετο να λειτουργεί όπως λειτουργεί. Και γι' αυτή την πραγματικότητα ο τοπικός Τύπος διαπομπεύθηκε με πανό και διαφημιστικά φυλλάδια! Τι να κάνουμε δηλαδή, αυτή την πραγματικότητα να μην την πούμε; Να την κάνουμε γαργάρα κύριε Μαγδαληνέ; 

(Σημ. Γιατί το "Μαγδαληνέ" το γράφετε με "Μαγδαλινέ"; Αφού δεν...κολλάει. Αλλάξτε το παρακαλώ"). 

3 σχόλια:

  1. Επίσης, το Νίκος δίπλα στο Μαγδαληνός, δεν ακούγεται εύηχα. Να το αλλάξετε, σας παρακαλώ, σε Μάριος. Έτσι, θα παραπέμπει περισσότερο στη Μαρία Μαγδαληνή και θα βγαίνει και νόημα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους βρε βλάκα με περικεφαλαία; Δεν σου έκανε εντύπωση που όσο ήταν ο Νικολάου, σε όσα δασαρχεία , σε όσες πολεοδομίες και σε όσους εισαγγελείς και αν πήγες εσύ και οι άλλοι αλήτες εκδότες, δεν άνοιξε μύτη, ενώ επί Ξύδη το καφέ έφαγε πρόστιμο 50 χιλιάρικα στα 2 χρόνια; Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί το πρόστιμο πήγε στο Μαγδαλινό και όχι στο Δήμο; Μήπως διότι, πριν, το καφέ ήταν στην ιδιοκτησία του Δήμου, ενώ μετά το 2011 το έδωσαν οι άσχετοι και άχρηστοι σε ιδιώτες, οπότε θεωρήθηκε επιχειρηματικό κέρδος από παράνομη δραστηριότητα, ενώ πριν θεωρείτο κοινωνική πολιτική του Δήμου; Βούλωσε επιτέλους το βρωμόστομά σου, διότι εκτός από επικίνδυνος είσαι και άσχετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τράβα κάνε κανά μπάνιο ρε γελοίε. Ασχολείσου λίγο με την οικογένειά σου που δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό. Κάθεσαι κυριακάτικα σε ένα λάπτοπ όλη μέρα και γράφεις βλακείες, ψέμματα και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Άντε πνίξου επιτέλους. Θα πάει φυλακή ο άλλος ο άνθρωπος, επειδή έκανε το λάθος και εμπιστεύτηκε τον Ξύδη που ΕΣΥ και οι άλλοι απατεώνες εκδότες μας φορτώσατε και τώρα χαίρεσαι με τη δυστυχία του. Α να χαθείς κωλοπαιδαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή