Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο Ι. ΣΑΡΙΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


· Σαριβουγιούκας Γιάννης (Χολαργός)· οικονομολόγος-μηχανικός   


Βλέπετε τι υπογράφει ο εικονιζόμενος κύριος στην ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης Χολαργού-Παπάγου;  "Οικονομολόγος και μηχανικός". Τίποτε άλλο. Α, υπογράφει και ότι "..μακριά και έξω από κάθε λογής κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις μπορούμε να προωθήσουμε καλύτερα τα θέματα και τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας"
Αυτά λέει ο κ. Σαριβουγιούκας. Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις! Μας δουλεύει κανονικά!
Μα είναι ο άνθρωπος του Γιώργου Παπανδρέου. Από τον ένα διορισμό στον άλλον τον είχε ο Γιωργάκης. Δείτε τι λένε τα δελτία  τύπου:
"Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
(από αριστερά) 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ (Υποδιοικητής), 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ (Υποδιοικητής), 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (Διοικητής), 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ (Υποδιοικητής)


 Αθήνα, 20 Ιουλίου 2010



Δελτίο Τύπου

  Από τη Διοίκηση του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. ανακοινώνεται ότι σήμερα, 20/07/2010, ανέλαβαν τα καθήκοντα τους οι νέοι Υποδιοικητές του Ιδρύματος και είχαν την πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. κο Θεόδωρο Αμπατζόγλου".

  Ο ίδιος άνθρωπος διετέλεσε και ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΓΕΙΑΣ, πάλι επί Παπανδρέου! 
Εάν κάνουμε λάθος, μπορεί να μας διαψεύσει. Είναι ή δεν είναι άνθρωπος του Τζέφρυ; Κάποιοι τέτοιους κομματικά τοποθετημένους σε υψηλές θέσεις, τους λένε Golden Boys. 
Εμείς απλά λέμε ότι ο κ. Σαριβουγιούκας, που ενδεχομένως να  θέλει να κατέβει και ως υποψήφιος Δήμαρχος, δεν πείθει κανέναν όταν υπογράφει ιδρυτική διακήρυξη που λέει ότι στέκει...
"..μακριά και έξω από κάθε λογής κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις"! 
Κύριε Σαριβουγιούκα, ποια η γνώμη σας για τον Γιώργο Παναδρέου και τις ευθύνες που έχει για το Μνημόνιο και την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ; Δεν πρέπει να περάσει από Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μεγάλη πελιοψηφία του λαού.
Και κάτι άκόμη: Δίπλα στο "οικονομολόγος-μηχανικός"  γιατί δεν βάλατε και τους κομματικούς διορισμούς σας επί Παπανδρέου, ώστε ο κοσμος να εμπεδώσει καλύτερα ότι είστε "..μακριά και έξω από κάθε λογής κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου