Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΒΑΦΤΙΣΑΝ "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ! ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!

Απολύονται λόγω ... "παράνομης πρόσληψης" τουλάχιστον το 20% των δημοτικών αστυνομικών ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Η απόλυσή τους θα γίνει στο πλαίσιο της "κινητικότητας"! Έτσι λοιπόν ανακαλύφθηκε ο τρόπος που θα "κινηθούν": Θα απολυθούν!
Γιατί; Γιατί όπως είπε ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ "Έχουν προσληφθεί παράνομα και αυτό θα επιλυθεί μόνο με απόλυση"..
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Λ.Γρηγοράκος ανέφερε πως περίπου το 20% των υπαλήλων της δημοτικής αστυνομίας έχει προσληφθεί με πλαστά πτυχία και άλλους παράνομους τρόπους και κατά συνέπεια αναμένεται να απολυθεί!
Πρόσθεσε ακόμη πως πρέπει να γίνει αξιολόγηση όλων των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να απομακρυνθούν και δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία.
Ποιοι είναι αυτοί και πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες χιλιάδες πλαστά πτυχία. Και βέβαια, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουν ευθύνες και οι πολιτικές ηγεσίες που ήταν αρμόδιες για τον έλεγχο των πτυχίων αυτών...
Αποκάλυψε, επίσης, ότι πολλά ξένα ινστιτούτα στην Ελλάδα όπως το Βρετανικό Συμβούλιο, το Γαλλικό Ινστιτούτο και άλλα έχουν καταγγείλει ότι ο αριθμός των υπαλλήλων δημοσίου που εμφανίζονται ότι έχουν ξενόγλωσσα στοιχεία είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τα πτυχία που έχουν δώσει.
Χα! Εδώ γελάνε! Δηλαδή και αυτά πλαστά; Και δεν ντρέπονται να το λένε;
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου