Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!

ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΕΚ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ!


"Οι Νέες Σελίδες δεν δημιουργήθηκαν μόνο για να διαβάζονται από το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του ενιαίου μας Δήμου, αλλά κυρίως για να ανατρέψουν το "γκρίζο" εκδοτικό κατεστημένο της περιοχής"
Σοφές κουβέντες από τον Μ. Χάλκο το βαρύ δημοσιογραφικό πυροβολικό των Νέων Σελίδων που από αρχισυντάκτης του "Αντίλογου" αναβαπτίστηκε στο νέο έντυπο της πόλης. Και αυτό το έντυπο, είναι βεβαίως το...πρώτο μέσο της πόλης. Πριν ακόμη γεννηθεί. Έτσι είναι. Ότι πιάνει ο Χάλκος χρυσός γίνεται. Είναι λοιπόν το καλύτερο και πρώτο μέσο, μέχρις ότου φύγει κι από αυτό και αρχίζει να "φτύνει εκεί όπου έγλειφε", όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. "Φτύνει", όπου έμαθε να δημοσιογραφεί. Ο νεαρός αυτός πέρασε σχεδόν απ' όλες τις τοπικές εφημερίδες. Ένα μικρό φεγγάρι από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", περισσότερο διάστημα έμεινε στη "Φωνή του Δημότη" και ακόμη μεγαλύτερο στον "Αντίλογο" όπου διετέλεσε και αρχισυντάκτης του. Το "ευχαριστώ" του νεαρού είναι να χαρακτηρίζει γκρίζο "εκδοτικό" κατεστημένο τις εφημερίδες που του έδωσαν δημοσιογραφική πνοή!
Για τον τοπικό Τύπο, ο νεαρός Χάλκος λέει: "Για την παρουσίαση της αλήθειας και την εφαρμογή της υποτυπώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ούτε λόγος. Ποια δημοσιογραφική δεοντολογία, βέβαια, όταν σε όλη σου την επαγγελματική ζωή και σταδιοδρομία δεν έχεις να επιδείξεις ούτε ένα δημοσιογραφικό ένσημο"!

Κατάλαβες κύριε Δεληγιάννη πόσο άχρηστος είσαι; Στο λέει ο πρώην αρχισυντάκτης σου: "δεν έχεις να επιδείξεις ούτε ένα δημοσιογραφικό ένσημο"! Κι εσύ Καραμανέα (ειδικά εσύ) αλλά κι εσύ Κουγιουμτζόπουλε αχρηστότερε, ούτε ένα δημοσιογραφικό ένσημο και καμία δεοντολογία! 
Όσο για τον Βραχιολίδη; Αυτός είναι ο συκοφάντης και ο λασπολόγος όλης της Αττικής! 
Έτσι δεν είναι κύριε Χάλκο; Γι' αυτό υπάρχουν οι Νέες Σελίδες, "για να ανατρέψουν το "γκρίζο" εκδοτικό κατεστημένο της περιοχής"! Και γι' αυτό μοιράζουν 30.000 φύλλα κυκλοφορίας! Ο Χολαργός και ο Παπάγος μαζί έχουν δεν έχουν 17.000 πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Οι Νέες Σελίδες όμως μοιράζονται σε 30.000 φύλλα για να διαβάζουν μέχρι και τα δένδρα και οι κάδοι του δήμου! Να, μην μείνει σημείο για σημείο που να μην υπάρχουν οι Νέες Σελίδες!

Επειδή ο Μ. Χάλκος θα είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δ. Νικολάου έχουμε να κάνουμε μια πρόταση: Εάν κύριε Νικολάου ξαναεκλεγείς Δήμαρχος επανίδρυσε το ΚΕΚ και τμήμα δημοσιογραφίας σε αυτό για να διδάσκει ως καθηγητής ο νεαρός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου