Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΙΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ!

Tα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών στην Αλβανία, έδειξαν πως η συμμετοχή των βορειοηπειρωτών υπήρξε ελάχιστη. Ταυτόχρονα φαίνεται  πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων των ελλήνων πήγε σε αλβανικά κόμματα και κυρίως στο ΣΚ!!!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών", στη Δερόπολη και στο Πωγώνι, ένας στους 5 ψήφισε ελληνικό κόμμα. Στο Δέλβινο και στους Αγίους Σαράντα, το 50% επέλεξε ΚΕΑΔ ή  ΜΕΓΚΑ ενώ στη Χιμάρα  μόνο το 26% στήριξε ελληνισμό!
Είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα αλβανικά κόμματα έχουν εισχωρήσει για τα καλά  στην Ελληνική Μειονότητα, αποδυναμώνοντας την. "Οι λόγοι για τα παραπάνω αποτελέσματα είναι πολλοί και ήρθε η ώρα να απασχολήσουν σοβαρά τους εκπροσώπους των βορειοηπειρωτών. Ας ελπίσουμε,  έως τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε δυο χρόνια περίπου, οι έλληνες της Βορείου Ηπείρου να έχουν χαράξει μια ενιαία πορεία,  ώστε να μην δούμε τις ελληνικές επαρχίες να καταλαμβάνονται από σοσιαλιστές υποψηφίους" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών".
Η ελληνική κυβέρνηση ως συνήθως, έχει αφήσει στην τύχη της τη μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Σε λίγα χρόνια θα αποτελεί και αυτή παρελθόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου