Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΣΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΤΡΙΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΓΩΝΑ

"Κάνουμε μια - δυο ψευτοαπεργίες, άντε να κάνουμε και καμια πορεία και αυτό ήταν όλο. Βγάλαμε την υποχρέωσή μας και έτσι δικαιολογούμαστε στους εργαζόμενους ότι κάναμε τον αγώνα μας. Τώρα τι άλλο θέλετε; Αφου δεν ...έπιασε, τι άλλο να κάναμε;"!
Κάπως έτσι σκέφτοναι οι αρχισυνδικαλιστάδες και κάπως έτσι πορεύονταν όλα αυτά τα χρόνια. Με συνταγή πεπαλαιωμένη, την ίδια και απαράλλαχτη, η ΑΔΕΔΥ νομίζει ότι μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Όχι μόνο τα δικαιώματα χάθηκαν μέσα σε 3 χρόνια που βασιλεύει η τρόικα, αλλά σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν εργαζόμενοι! Θα έχουν απολυθεί οι περισσότεροι κι έτσι οι εργατοπατέρες, όπως ο νεος Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέας Ντριβαλάς, θα έχουν απομείνει μόνοι τους! Θα φωνάζει με την ντουντούκα του ο Οδυσσέας για να τ' ακούει αυτός και 2-3 νοματαίοι! 
Εκεί κατάντησε η ΑΔΕΔΥ! Η τρόικα την έκανε...σκόνη. Με συνταγές προπολεμικές, νομίζει ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Με αξίνες και φτυάρια κάνετε πόλεμο κ. Ντριβάλα; Σας βλέπουν οι τροϊκανοί και γελάνε με τα χάλια σας. Καμιά ιδέα σοβαρή για το πώς θα προστατέψετε τους έρμους εργαζόμενους, που τους περνούν από την γκιλοτίνα, δεν κατεβάζει το κεφάλι σας;

Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να σας λένε συνεργάτες των τοκογλύφων, ότι με όσες ψευτοαντιδράσεις κάνετε ουσιαστικά και πρακτικά στρώνετε το χαλί στους οικονομικούς δολοφόνους των Ελλήνων! Εμείς δεν θα σας πούμε έτσι. Σας λέμε ευθέως όμως ότι είστε ΑΣΧΕΤΟΙ! Ανήκετε στη...νεολιθική εποχή και δεν ξέρετε να υπερασπιστείτε τους εργαζόμενους στον πόλεμο που δέχονται. 
Δεν μπορείτε να οργανώσετε και να κάνετε ούτε μια Λευκή Απεργία! 
5 μέρες λευκή απεργία χρειάζεται! Έχετε την δυνατότητα να ρίξετε την κυβέρνηση των δωσιλόγων μέσα σε 5 μέρες. 
Κι εσείς, περιορίζεστε να φωνάζετε με την ντουντούκα! Σε ποιους  φωνάζετε και ποιοι θα σας ακούσουν; Οι συνεργάτες των τοκογλύφων ή ο Τόμσεν; Για να σας λυπηθούν ή για να σας φοβηθούν φωνάζετε;
Γελάνε και οι τροϊκανοί και οι της κυβέρνησης με τα χάλια της ΑΔΕΔΥ κύριε Ντριβαλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου