Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ; ΕΝΥΠΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;

"Απαιτείται άμεση οργάνωση έκτακτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, ώστε να αποφασιστούν από το σύνολο της Αυτοδιοίκησης άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις". Aυτό ζητεί μεταξύ των άλλων σε ανακοίνωσή του το "Δίκτυο Πολιτών"! Οι σφαγείς των εργαζομένων στους δήμους και το Δημόσιο, τούς "αποκεφαλίζουν" στο πι και φι. Πού είναι όμως η συντονισμένη δράση των δημοτικών παρατάξεων στον Παπάγου-Χολαργό; Ανυπαρξία παντελής! Αποσπασματικές ανακοινώσεις και αυτό είναι όλο κι όλο! Εκεί εξαντλείται κύριοι ο αγώνας σας; Η Πατρίδα τεμαχίζεται και οι εργαζόμενοι ρίχνονται στον καιάδα μέσα σε μια νύχτα. Μέχρι να αποφασίσετε εάν θα κάνετε ή όχι έκτακτο Συνέδριο στην ΚΕΔ για να κάνετε κινητοποιήσεις, οι Σαμαράς-Βενιζέλος θα έχουν καταργήσει και τους Δήμους! Θα έχουν ξηλώσει όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους κι εσείς ακόμη θα...ψάχνεστε! 
Ενωθείτε εδώ και τώρα κύριοι. Συγκαλέστε ...χτες... έκτακτο ΔΣ και σε συνεννόηση με τους άλους Δήμους κάντε λευκή απεργία! 
Στόχος σας πρέπει να είναι ένας: Να διώξετε από την κυβέρνηση τη σαβούρα των υπηρετών της τρόικας. Αυτοί δεν νοιάζονται για εξορθολογισμούς και άλλες μ@@@@ίες. Αυτοί είναι οι δήμιοι που παίρνουν εντολές από τους κατακτητές και...κόβουν κεφάλια! 
Εδώ και τώρα ΛΕΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Γκέ-γκε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου