Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ



ΑΓΟΝΗ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!
Δεν κατετέθη καμία προσφορά!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Στις 9 Ιουλίου και από τις 08:30 το πρωί αρκετός κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) στην οποία επρόκειτο να διενεργηθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό. Έλληνες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την επαίσχυντη απόφαση της ανέγερσης τεμένους, την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης  και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων που απορρέουν από το ίδιο το Σύνταγμα.
Οι Έλληνες Πολίτες κρατώντας Ελληνικές Σημαίες βροντοφώναζαν το «ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ», ενώ κάλεσαν να συνταχθούν μαζί τους και τους καθ’ όλα ευγενείς υπαλλήλους, προκειμένου να αντιδράσουν όλοι από κοινού στο έγκλημα κατά της Ελλάδος.  Αρκετοί ήταν αυτοί που συμμερίστηκαν και συντάχθηκαν… νοερώς!
Από τις ΔΕΚΑ ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες που τόλμησαν και πλησίασαν τον χώρο της ΕΥΔΕΚ διά των εκπροσώπων τους, καμία δεν κατάφερε να εισέλθει στην υπηρεσία και να καταθέσει φάκελο προσφοράς!
Ακόμη και όταν κάποιοι εξ αυτών κάλεσαν την ΥΑΤ που ευρίσκετο εκεί για την προστασία τους (ή την με συνοδεία είσοδό τους στην υπηρεσία), πάλι δεν μπόρεσαν να εισέλθουν.
Αποτέλεσμα; Η δημοπρασία εκρίθη ΑΓΟΝΗ καθώς ΟΥΔΕΜΙΑ προσφορά κατετέθη!
Η ανησυχία βέβαια που υπάρχει για την το μέλλον, είναι ότι η κυβέρνηση γνωρίζοντας τις αντιδράσεις του κόσμου, στην επόμενη δημοπρασία πιθανώς να φέρει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να επιτρέψει στην υπηρεσία την είσοδο των ενδιαφερόμενων εταιρειών!
Ο κόσμος πάντως σε κάθε περίπτωση είναι αποφασισμένος να εμποδίσει το ανοσιούργημα.
Εν τω μεταξύ,  στην Υπηρεσία είχε πρωτοκολληθεί η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ από τον Σύλλογο «Αθηνά» του Βοτανικού
για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της δημοπρασίας, γεγονός που την καθιστά υποχρεωτικά να τελεί εν αναμονή της εκδίκασης της αποφάσεως για την ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ του νόμου 3512/2006 περί ανεγέρσεως τεμένους στον Βοτανικό.
Ο Σύλλογος «Αθηνά» ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας δηλώνει πανέτοιμος για τις επόμενες κινήσεις του. Το μήνυμά που έστειλαν, είναι: «ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ,
ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»
 




ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ;;;
 Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται το φαινόμενο της ραγδαίας εξάπλωσης του μουσουλμανικού τόξου προς την Δύση. Το ανησυχητικό δεν είναι οι ΦΙΛΟΙ μουσουλμάνοι και η θρησκεία τους, αλλά το ότι εξαπλώνονται οι φανατικοί ισλαμιστές που πλέον δημιουργούν πολλά προβλήματα στις κοινωνίες που εντάσσονται. Το πλέον παράλογο και ύποπτο είναι ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι εντεταλμένοι κυβερνώντες αποφασίζουν για την ανέγερση τεμένους, ενώ την ίδια στιγμή κλείνουν σχολεία, νοσοκομεία, κλείνουν ιδρύματα φιλοξενίας παιδιών, ορφανοτροφεία, μετατρέπουν σε φορολογικό τεκμήριο το παιδί του Έλληνα, στερούν τα κοινωνικά επιδόματα από τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις πολύτεκνες οικογένειες και στην κυριολεξία ΦΤΥΝΟΥΝ κατάμουτρα τον Έλληνα εργάτη με την εισαγωγή λαθραίου και φθηνού εργατικού δυναμικού και με την ενίσχυση του δουλεμπορίου!
Η αντισυνταγματική απόφαση για την ανέγερση τεμένους δεν είναι μία απόφαση στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας και σεβασμού της πίστης των. Το τέμενος δεν είναι ένας απλός χώρος λατρείας.
Το τέμενος προσφέρει άσυλο στους παράνομα εισελθόντες ισλαμιστές, μετατρέπει την Ελλάδα σε τόπο έλξης του μουσουλμανικού στοιχείου και πλαισιώνεται από ισλαμιστικά εκπαιδευτικά ιδρύματα προσηλυτισμού και φανατισμού!
Το έδαφος στο οποίο ανεγείρεται αποτελεί ιδιοκτησία τους. Το κοράνι αναφέρει ρητά ότι περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους. Δηλαδή θα έχουμε ιδιοκτησία Ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς! Συντελείται η κατάκτηση της Ελλάδας από μουσουλμάνους ισλαμιστές χωρίς να κηρυχθεί καν πόλεμος!
Στην περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός Επικρατείας και πέραν των ορίων της Θράκης (καταπάτηση της Συνθήκης της Λωζάννης), σημαίνει αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. Θα ορισθεί ΝΟΜΙΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μουσουλμανική μειονότητα. Αυτομάτως και υποχρεωτικά η Πολιτεία αναγνωρίζει ως «ΝΟΜΙΜΟΥΣ» όλους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, παρά την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Το τέμενος στην Αττική ανοίγει τον δρόμο (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) για δημιουργία τζαμιών και τεμενών και σε άλλες περιοχές. Ο Δήμαρχος των Αθηναίων το έχει δηλώσει απερίφραστα (και συμφωνούν και ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής) πως στόχος είναι να δημιουργηθούν τουλάχιστον δύο τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων! Θα νομιμοποιηθούν μουσουλμανικές μειονότητες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ! Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από τους ισλαμιστές!
Όσοι ζητούν να μην γίνει το τέμενος ΜΟΝΟ στον Βοτανικό επειδή έχουν έννομο συμφέρον ή επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν τον δρόμο στους εγκάθετους να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη (αραιοκατοικημένη ή μη κατοικημένη) περιοχή, όπως στο Σχιστό ή στην Παιανία. Θέμα πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερης σημασίας παγίδα. Ήδη αρκετοί πολιτικοί (όψιμοι «πατριώτες») και κόμματα «συμπαρίστανται» στους κατοίκους του Βοτανικού και μιλούν για τέμενος σε «άλλη» περιοχή, λες και η «άλλη» περιοχή ΔΕΝ είναι Ελλάδα...
Συχνά ακούγεται το «εύπεπτο»: «Ας αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για το αν θέλει τέμενος ή όχι», δηλαδή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Πέραν του ότι είναι παράτυπο ζήτημα για να τεθεί σε δημοψήφισμα, καθώς αντιτίθεται σε θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, η συμμετοχή σε δημοψήφισμα σημαίνει νομιμοποίηση και συνενοχή!!! Με το ερώτημα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο τέμενος», οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του «ΝΑΙ», ακόμη και αν την καταψηφίσουν. Δηλαδή, με την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα δέχονται ότι θα συναινέσουν στην κατασκευή του... Εξάλλου, ποιος βγάζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Αυτοί που ψηφίζουν ή αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους και ανακοινώνουν τα αποτελέσματα; Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το βγάζει η εταιρεία που ορίζει το καθεστώς!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Μην ακούτε αυτούς που το ζητούν... ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!
 Όσοι παρακολουθούν στενά την ειδησεογραφία και έχουν κριτική σκέψη ώστε να αναλύσουν τα τεκταινόμενα, έχουν ήδη συναρμολογήσει τα περισσότερα κομμάτια του γεωπολιτικού και κοινωνικού παζλ που δείχνει πως πρέπει ΑΜΕΣΑ να δράσουμε ως κοινωνία και ως Πολίτες!
Δεν είναι τυχαίο το ότι εργάζονται εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα, βγάζουν τα λεφτά στο εξωτερικό και το 38% των Ελλήνων νέων είναι μακροχρόνια ΑΝΕΡΓΟΙ!
Όσο κωφεύουμε και εθελοτυφλούμε συντελούμε και ΕΜΕΙΣ στο έγκλημα κατά της Ελλάδος και των παιδιών μας!
Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένους ισλαμιστές εποίκους που καταλαμβάνουν την Ελλάδα για να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους!

Αυτήν την μάχη θα την κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις θυσίες των προγόνων μας!

«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων Πολιτών»
Επικοινωνία- ενημέρωση:
Τηλ.: 6936 040 531, e-mail: tzamistop@gmail.com, Facebook group (ομάδα): ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

 "Ελεύθερη Ώρα"

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!


    Τέμενος:
    ΟΧΙ Τέμενος, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ

    {ΟΙ ΒΑΡ ΒΑΡ ΟΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ }

    Το Τέμενος, τέμνω, τέμενος είναι οριοθετημένος (τεχνητά ή όχι) χώρος μέσα στο οποίο λατρευόταν μια θεότητα ή συνηθέστερα ένας ήρωας στην αρχαία Ελλάδα.
    Ήταν συνήθως αλσύλλια που περιέκλειαν βωμούς ή και άλλες πρόχειρες, τυχαία τοποθετημένες κατασκευές για την τέλεση ιεροπραξιών.
    Αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της αρχαίας θρησκείας, ιδίως στις απαρχές της, καθώς και μέσα από την οριοθέτηση και καθιέρωση του χώρου προήλθαν τα ιερά.

    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες, γεγονός που καταδεικνύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έννοιας.

    Δυο από τα πιο γνωστά τεμένη ήταν αυτά του Πέλοπα στην Ολυμπία (Πελόπιον) και του Οφέλτη στη Νεμέα.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CE%B5%
    CE%BD%CE%BF%CF%82

    Ο όρος δεν έχει αντίστοιχό του στις λατινογενείς γλώσσες,...
    άρα είναι αδόκιμος όρος αυτός πού χρησιμοποιείται.

    ΕΠΟΜΈΝΩΣ δέν λέγεται ΤΕΜΕΝΟΣ.
    Άς τό πούν τζαμί, ΝΑΟ η οτιδήποτε άλλο.
    Διότι είναι ΤΖΑΜΙ.
    (κτήριο όπου συναθροίζονται οι πιστοί του Ισλάμ για να προσευχηθούν).

    π.χ.
    Ένα τζαμί ( / m ɒ s k / ? Αραβικά : مسجد masjid , πληθυντικός مساجد Masajid ), capi
    μερικές φορές γράφονται Mosk , είναι ένας τόπος λατρείας για τους οπαδούς του Ισλάμ .
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mosque

    Mas-, məsjid
    Masjid
    Όρισμοί masjid
    ουσιαστικό
    Αραβική λέξη για ένα τζαμί.
    «Η λέξη στα αραβικά είναι masjid, ξέρετε, σημαίνει
    τόπος προσκυνήματος, στην πραγματικότητα."

    Al-Masjid Al Haram- ( αραβικά : المسجد الحرام , το ιερό τέμενος ή The Grand Mosque )
    το ιερό τέμενος πού λένε αυτοί δέν είναι ΤΕΜΕΝΟΣ είναι
    τhe Grand Mosque = τό μεγλαλο τζαμί.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Masjid_al-Haram


    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    stavretta

    http://stavretta.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9101.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ*
    *ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ* *& ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ *
    *υπουργός κος Παναγιώτης Λαφαζάνης*
    Tετάρτη 13/5/2015 6:20μμ
    http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=234&language=el-GR
    Επικοινωνία με το Υπουργείο
    Το μήνυμά σας έχει σταλεί επιτυχώς. Ευχαριστούμε!

    ΘΕΜΑΤΑ:
    1ον) ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΣ, είναι καί λέγεται ΤΖΑΜΙ‏ /
    2ον) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    http://stavretta.blogspot.gr/2015/05/1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή