Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΤΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ -ΛΕΝΕ- ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ!

Κόψτες φάτσες και βγάλτε συμπέρασμα για το πια πολιτικά ανδρείκελα μας κυβερνούν. Σκέτοι δοσίλογοι και υπηρέτες των τοκογλύφων. Συμφώνησαν, λέει, στην άρση της απαγόρευσης υπό συγκεκριμένα κριτήρια, προκειμένου να προστατευθούν τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κρίση!!! Προσέξτε πόσοι δόλιοι αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά! Πώς ρε εθνοπροδότες υπόσχεστε ότι θα προστατέψετε τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κρίση αλλά πάράλληλα συμφωνήσατε να άρετε την απαγόρευση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας; Αφού όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και ειδικά οι αδύναμοι πολίτες και οι μικρομεσαίες οικογένειες έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα! Πώς ρε πολιτικοί απατεώνες γίνεται να μην έχουν πληγί αυτές οι κατηγορίες; Τρία εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας και κάτω από αυτό! 
Διαβάστε τι είπε ο άνθρωπος που ξέσκισε τους Έλληνες με το χαράτσι της ΔΕΗ τι είπε μετά τη συνάντησή του-συμφωνία με τον Σαμαρά:
«Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι η πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού, η πρώτη κατοικία αυτού που έχει βρεθεί σε αντικειμενική αδυναμία λόγω της κρίσης, είναι και θα είναι απολύτως προστατευμένη. Τα στοιχεία που έχω υπόψη μου δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν πολύ λίγοι επιτήδειοι, που χωρίς να έχουν πραγματική αδυναμία, κρύβονται πίσω από αυτούς που έχουν ανάγκη προστασίας.
Το ζήτημα τώρα δεν είναι οι πλειστηριασμοί, είναι άλλο: να λειτουργήσει ξανά η στεγαστική πίστη προς όφελος όλης της οικονομίας»
.

Παπαριές και αερολογίες για να έρθουν μέσα από την ίδια συμφωνία να ξεσκίσουν τα ελληνικά νοικοκυριά. Θα βάλλουν τους βουλευτές τους να ψηφίσουν την άρση της ασυλίας και μετά άρχισε το ξεπουπύλιασμα της πρώτης κατοικίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου