Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ! ΤΟΥΪΤΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;

Γι ακόμη μία φορά επέλεξε τη μέθοδο του αφανούς αρουραίου με e-mail, προκειμένου να θριαμβεύσει γι ακόμη μια φορά η υπεκφυγή.

Αντώνη.... Τρέξε να διαβάσεις... Τρέξε αγόρι μου να δεις με τι σοβαρά θέματα ασχολείται ο εκλεκτός σου υπουργός των κοιμητηρίων εν ώρα εργασίας...

Τι είπε λοιπόν ο ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης??? Απολαύστε τον...



Διαβάζοντας τη σχετική μας ανάρτηση που απαντά σε κατινίστικο e-mail του, ανταπαντά ως εξής ο δουλευταράς υπουργός των κοιμητηρίων: "Ελα μωρε! Θα τα χαρίσουμε τα δάνεια και κορόιδα οσοι πληρωναν." 

Αυτό έχει να πει λοιπόν ο ληξίαρχος θανάτου του υπουργικού συμβουλίου. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς???

  • Το πόσο κατενόησε αυτά που διάβασε στη σχετική μας ανάρτηση???
  • Ή μήπως την ευσυνειδησία με την οποία εργάζεται στο υπουργείο του όταν από τις 07:07 μέχρι και τις 11:23 της σήμερον και του τρέχοντος εθνοσωτηρίου έτους ασχολείται με τα e-mail του και μάλιστα σαχλαμαρίζοντας, αντί να δίνει απαντήσεις επί της ουσίας???
Καταλάβατε τώρα πόσο εργάζεται αυτή η κυβέρνηση για τη σωτηρία του τόπου??? Τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα με το κατοχικό ταχυδρομείο και οι πολιτικοί αχυράνθρωποι κοτσάρουν από κάτω αδίστακτα τις υπογραφές της ντροπής.

Πάρτε δύσπιστοι και την απόδειξη...


Πάρτε και την απάντηση που του έπρεπε...
"Πάρε τρυφερό μου παληκάρι αυτή την αναρτησούλα έτσι γι αρχή, και σε λιγάκι που θα ασχοληθώ και πάλι με υπουργάρες, θα ξαναπούμε μερικά γλυκόλογα. Να σου θυμίσω πάντως έτσι για την ιστορία, ότι δεν ανήκω στους χαρχαλέδες που σε ψήφισαν, άρα τέτοιου είδους ευφυολογήματα σε μένα δεν πιάνουν. Και να σε ξαναπροτρέψω να τολμήσεις και απαντήσεις επί της ουσίας." 

Δείτε και την ανάρτηση με βάση την οποία έκανε και πάλι το θαύμα του το παιδί θαύμα της θλιβερής συγκυβέρνησης:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ... ΤΟΤΕ ΑΔΩΝΗ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου