Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο Ντέρεκ Μεντίνα. Σκότωσε τη σύζυγό του και ανάρτησε στο Facebook φωτογραφία με το ματωμένο σώμα της
Ο άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος ομολόγησε μέσω του Facebook τη δολοφονία της γυναίκας του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το ματωμένο σώμα της, θα παραμείνει στη φυλακή χωρίς τη δυνατότητα αναστολής με εγγύηση, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.
Ο Ντέρεκ Μεντίνα, 31 ετών, έγραψε την Πέμπτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 26χρονη σύζυγό του, Τζένιφερ Αλφόνσο, επειδή αυτή τον κακοποιούσε σωματικά. Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόταν από τη φωτογραφία του άψυχου σώματος της γυναίκας, το οποίο κείτονταν στο πάτωμα.
Ο Μεντίνα έγραψε στους "φίλους" του στο Facebook:
"Πάω στη φυλακή ή στη θανατική ποινή για τη δολοφονία της συζύγου μου. Σας αγαπάω όλους. Μου λείπετε όλοι. Η γυναίκα μου με γρονθοκοπούσε και δεν ανέχομαι άλλο την κακοποίηση. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε".
Ο ντετέκτιβ Χαβιέ Μπάεζ, του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της ανάρτησης του Μεντίνα στο Facebook, η οποία παρέμεινε στην ιστοσελίδα επί ώρες προτού αφαιρεθεί το βράδυ της Πέμπτης.
Κατά την ένορκη κατάθεση, ο Μεντίνα ομολόγησε ότι πυροβόλησε την Αλφόνσο πολλές φορές μετά από ένα καβγά, ο οποίος εξελίχθηκε βίαια όταν η γυναίκα άρχισε να κλωτσάει και να χτυπάει με την κλειστή της παλάμη τον 31χρονο.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, χώρισε στις αρχές του 2012 και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα. Ο πατέρας του Μεντίνα είπε ότι η σχέση ήταν ανέκαθεν δύσκολη, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα δηλώσεις του.
Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο Μεντίνα αφού βεβαιώθηκε πως η Αλφόνσο ήταν νεκρή, άλλαξε τα ρούχα του, πήγε στο σπίτι των γονιών του και παραδόθηκε στην αστυνομία.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου