Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

MHNYMA ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητέ κε Βραχιολίδη,
Σε μια πρόσφατη ανάρτησή σας αναφέρεστε στο όνομά μου ως ένας από τους υποψήφιους Δημάρχους της πόλης μας. Χαρακτηριστικά αναφέρετε ότι "ο Στάικος δεν κάνει τίποτα και γιατί να τον ψηφίσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ αφού δεν τους πήγε στο Παρίσι". Κάποτε γράφατε ότι είμαι ένα "κλικ" πιο μπροστά από τους άλλους υποψηφίους λόγω της προσφοράς μου. Να σας ξαναθυμίσω λοιπόν γιατί μάλλον έχετε ξεχάσει : Από το 2005 προσφέρω συνεχώς στην κοινωνία του Παπάγου και μετέπειτα στην κοινωνία του Χολαργού. Να σας θυμίσω την προσφορά του Δημοτικού Πολυϊατρείο , το εστιατόριο του Κοιμητηρίου , το κτίριο όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Καθαριότητας , το υπερσύγχρονο beach volley , το Κηποθέατρο , τα 2.500 δενδρύλια που φυτεύτηκαν στον Υμηττό ,τις συναυλίες στις οποίες ήμουν χορηγός  , την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 2ο Γυμνάσιο Χολαργού την οποία ζητούσε το Σχολείο από το 1997 , την επέκταση του ναού στο Κοιμητήριο Χολαργού , την οικονομική ενίσχυση για την αποπεράτωση του Ναού του Αγίου Γεωργίου.  Και όλα αυτά χωρίς να ζητήσω κάποιο αντάλλαγμα . Για πολλούς λόγους βέβαια αυτά όλα είναι άγνωστα στους περισσότερους από τους συμπολίτες μας.Όλα αυτά κύριε Βραχιολίδη ξεχάστηκαν επειδή δεν πήγαν τα μέλη του ΚΑΠΗ στο Παρίσι ; Επειδή προτίμησα να βοηθήσω οικονομικά ένα συμπολίτη μας ; Κάντε λίγη υπομονή ακόμη και στο τέλος του μήνα θα έχετε όλο το πρόγραμμα της παράταξής μας. Και στις 21 Σεπτεμβρίου σε μία μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση θα παρουσιάσω το ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώνει τον συνδυασμό μας.
Σας ευχαριστώ.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ
Απάντηση "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Κύριε Στάϊκε, θα σας παρακαλέσουμε να είστε πιο προσεκτικός στα όσα γράφουμε. Εμείς δεν γράψαμε αυτά που σημειώνετε εσείς. Πού βλέπετε να γράφουμε "ο Στάικος δεν κάνει τίποτα και γιατί να τον ψηφίσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ αφού δεν τους πήγε στο Παρίσι"; Ξαναδείτε με προσοχή τι γράψαμε: "Ο Μπάμπης Στάϊκος δεν βλέπουμε να κάνει τίποτε απολύτως". Με άλλα λόγια δεν βλέπουμε να έχει προοπτική η υποψηφιότητά σας. Και συνεχίζουμε παρακάτω: "Για ποιον λόγο να τον ψηφίσουμε;" διερωτώνται με νόημα τα μέλη του ΚΑΠΗ στα οποία έταζε επί ένα χρόνο ταξίδι στο Παρίσι για να πάρουν τελικά ...αέρα κοπανιστό! Τα μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού είναι αυτά που αναρωτιούνται "για ποιο λόγο να ψηφίσουμε τον Στάϊκο;". Εάν έχετε απορία επ' αυτού πηγαίνετε να τα ρωτήσετε. Δεν το λέμε συνεπώς εμείς και εσφαλμένα το διατυπώνετε έτσι. 
Σε ό,τι αφορά αυτά που γράψαμε για το ότι είστε ένα κλικ πιο πάνω, δεν το αρνούμαστε αλλά από τότε που το γράψαμε μέχρι τώρα έχουν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα... Εν τούτοις γράφουμε ότι "θαύματα πάντα γίνονται"!

1 σχόλιο:

  1. "Σε ό,τι αφορά αυτά που γράψαμε για το ότι είστε ένα κλικ πιο πάνω, δεν το αρνούμαστε αλλά από τότε που το γράψαμε μέχρι τώρα έχουν μεσολαβήσει πολλά γεγονότα...".

    Πράγματι, έκτοτε, ο Κεχρής απέκτησε επιτελείο αμερικανικού τύπου(!!), ο Τίγκας πήγε στο φωτογραφείο της 17ης Νοεμβρίου όπου του είπαν ότι ο Χολαργός δεν ξαναψηφίζει Παπαγιώτη, ο Ξύδης... αποσύρθηκε και ο Κουγιουμτζόπουλος ξεκίνησε συζητήσεις με Σκούρτη και Τούτουζα (εδώ κι αν γελάνε).

    Μετά από όλα αυτά, τι τύχη μπορεί να έχει ο Στάικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή