Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ: "ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 33 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 74"!

ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ...ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι οι οποίοι δεν μπορούν να σχηματίσουν ψηφοδέλτιο σύμφωνα με τις...επιταγές του νόμου. Χρειάζονται 74 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αριθμό που είναι αδύνατον να προσεγγίσουν!
Στον δήμο Παπάγου-Χολαργό το πρόβλημα είναι επίσης πολύ μεγάλο. Κανείς από τους υποψήφιους Δημάρχους δεν μπορεί να φτάσει τον μαγικό αριθμό "74" για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο το οποίο θα κατεβάσει στις εκλογές. Όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς! Τίγκας, Κεχρής, Στάϊκος, Δασκαλόπουλος, Νικολάου, Ζήκας αλλά και όποιος άλλος κατέβει για Δήμαρχος,
όπως ο Κουκής ή ο Κουγιουμτζόπουλος, αντιμετωπίζουν  πρόβλημα.
Κάτω από αυτό το δυσμενές κλίμα για τους υποψηφίους, γίνονται εισηγήσεις ή εκκλήσεις προς την κυβέρνηση να αλλάξει τον σχετικό νόμο και να επιτρέψει την στελέχωση εκάστου ψηφοδελτίου με 33 υποψηφίους συμβούλους, όσους δηλαδή θα εκλέξει η δημοτική αρχή και όχι 74! 
Εάν η κυβέρνηση δεν εισακούσει τις εισηγήσεις αυτές και κάνει τις εκλογές με την ισχύουσα κατάσταση, τότε...κλάφτα Χαράλαμπε! Θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις ή συνεργασίες συνδυασμών (π.χ. Κεχρής-Νικολάου-καλό ε;) ώστε να ...βγουν τα κουκιά!

6 σχόλια:

  1. Καλό και το σημερινό ανέκδοτο για να περάσει η ώρα και να χτυπήσεις κάνα παραπάνω hit, το Νικολάου, όμως, τι τον αναφέρεις στο κείμενο και τον έχεις και σε φωτό; Καλό θα είναι να ενημερώσεις το Γιάννη, στο επόμενο τηλ. που θα σου κάνει, πως έπαιξε κι έχασε. Τώρα... κλάφτε τα Χαράλαμποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον νικολαου θα τον ψηφησουν οι κατασκευαστες και οι προμηθευτες και τους αλλους υποψηφιους οι απλοι δημοτες. αλλαξανε οι εποχες παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κατέβουν πρώτα, ώστε να γίνουν όντως υποψήφιοι (Δήμαρχοι) και μετά βλέπουμε. Αλλάξανε τα κόζα, μπαμπά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o nikolaou exei pithanotites na eklegei an katevei stin zimpampoue pou den ton xeroun...allaxan ta koza orfana!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά, πιθανότητες για τους δυσλεκτικούς στο Χολαργό έχει μόνο η γουρουνοκεφαλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο νικολάου για δήμαρχος; ανέκδοτα μας λετέ έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή