Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

3ΩΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Πετυχημένη από τα στελέχη της "Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού", θεωρείται  η χτεσινή πρώτη περιοδεία της στα καταστήματα του Χολαργού. Για τρεις περίπου ώρες ο Γ. Κεχρής και πολλοί συνεργάτες και στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καταστηματάρχες του κέντρου του Χολαργού και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα προβλήματά τους. Προβλήματα σοβαρά και δυσεπίλυτα που η οικονομική κρίση έχει καταστήσει σύνθετα και μαστίζουν την επιχειρηματικότητα του δήμου μας. Ωστόσο ο εμπορικός κόσμος του δήμου φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε θετικά στην επίσκεψη του Γ. Κεχρή ενώ υπήρξαν αρκετοί που τον στήριξαν ευθέως. Όπως υποστήριξαν στελέχη του στις συζητήσεις που αντάλλαξαν με τους επαγγελματίες "ο Γιάννης Κεχρής δεν μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις, μια και έχει δείξει πως επανειλημμένα έχει σταθεί στο πλευρό των καταστηματαρχών του δήμου στα δίκαια αιτήματά τους. Αυτή είναι μόνον η αρχή..." τόνιζαν στενοί συνεργάτες του γιατρού, επισημαίνοντας πως θα ακολουθήσουν πολλές παρόμοιες κινήσεις και επισκέψεις τόσο στον Χολαργό όσο και στον Παπάγο.

6 σχόλια:

  1. Τελικά έχουν δίκιο οι εγκυρότατοι και αξιοσέβαστοι τοπικοί εκδότες του Χολαργού. Πώς και με τι παράταξη να κατέβει ο Νικολάου το '14, όταν ήδη ο Κεχρής τού έχει πάρει τα μισά και πλέον στελέχη τού τελευταίου του ψηφοδελτίου, όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε και από την παραπάνω φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δεξιά είναι η απόδειξη ότι και το ΠΑΣΟΚ ( το όποιο τέλος πάντων) στηρίζει Κεχρή ? Τέλεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως είπε και ο Νικολάου κάποια στιγμή ο Κεχρής θα το παρακαλάει να ξαναγυρίσει στους Ενεργούς Δημότες . Μη δουλευόμαστε μάγκες επόμενος Σήμαρχος θα είναι ο Νικολάου απλά ο Κεχρής κάνει την πλακίτσα του . Έλεος δηλαδή δήμαρχος ένας γιατρός μην τρελαθούμε εντελώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός είναι αυτός ο Κεχρής ρε παιδιά ? Η θεία του τον ξέρει ? Και τέλος πάντων βάλτε μια επισήμανση στη φωτογραφία να ξέρουνε ποιός είναι , Εγώ μόνο τον Νικολάου ξέρω από τον Χολαργό αυτός από που ξεφύτρωσε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ένα ποιλιτικό πτώμα, σαφέστατα όμως η Κεντροαριστερά στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Κεχρή και έχει συμβάλλει στην διαμόρφωση του προγραμματικού λόγου της παράταξης και στην αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μια τελέσφορη προεκλογική εκστρατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειωσε πολιτικα ο νικολαου. καμμενο χαρτι για τον χολαργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή