Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Τα παλιόπαιδια του κλισιοσκοπίου εκτός των άλλων, είναι και προβληματικά-κομπλεξικά άτομα. Παίζουν με τα πλήκτρα για να αποδείξουν ντε και καλά ότι είναι ...πρώτοι σε επισκεψιμότητα σε Χολαργό-Παπάγο! 
Πριν από μερικές μερες είχαμε παρουσιάσει την κομπίνα που κάνουν για να αυξήσουν πλασματικά την επισκεψιμότητά τους. Δείτε το πρώτο γράφημα του alexa.com που δείχνει ότι ο καθε επισκέπτης παραμένει κατά μέσον όρο στο blog τους για 7.35'. Επί 7 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα κάνει ...διατριβή ο κάθε αναγνώστης στο κουκουλοφορικό blog για να διαβάσει μία ανάρτηση! Τις μα@@κίες που γράφουν και τις διαβάζεις σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι επισκέπτες παραμένουν 7.35' για να κάνουν πλήρη εμπέδωση και επανάληψη όλων των προηγούμενων αναρτήσεων! 
Κούνια που σας κούναγε. Αν νομίζατε ότι οι αναγνώστες μένουν μόνον τόσο, γελιέστε! Δείτε τη σημερινή μέτρηση του alexa.com. Το κλισιοσκόπιο έχει την θέση (πλασματική βέβαια 100%) 2.192 στην Ελλάδα! Ξέρετε γιατί; Διότι μέσα σε ελάχιστες μέρες οι αναγνώστες αποφάσισαν να κάνουν και...το διδακτορικό τους στο κλισιοσκόπιο! Παραμένουν πλέον επί 8.04'!!! Παγκόσμιο ρεκόρ!
Δείτε καλά το...παγκόσμιο ρεκόρ! 8.04'! Διδακτορικό για την μία ανάρτηση! Να εμπεδώσουν άριστα τον Κουγιουμτζόπουλο και εσχάτως τα μετεκλογικά γλέντια της εκλογής Ξύδη στις προηγούμενες εκλογές! Φρέσκιες ειδήσεις, οι άνθρωποι. Όχι παίζουμε! Αυτά θέλουν οι αναγνώστες του Χολαργού-Παπάγου! Τα παλιόπαιδα του κουκουλοφορικού blog έχουν πιάσει τον παλμό της επικαιρότητας! Σιγά που θα ασχοληθούν με το όσα συγκλονιστικά γίνονται γύρω τους. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ενημερωθεί τι έγινε το 2010 μετά την νίκη του Ξύδη στις εκλογές του 2010! Γι' αυτό παραμένουν επί 8.04' στο κλισιοσκόπιο!
Δείτε τώρα για πόση ώρα παραμένουν οι επισκέπτες στα μεγαλύτερα sites στην Ελλάδα και στον κόσμο, . Δείτε το zougla.gr που στην Ελλάδα έχει την θέση 25 και το newsit.gr που στην Ελλάδα έχει την θέση 11. 

Όπως βλέπετε, οι επισκέπτες στο zougla.gr και στο newsit.gr παραμένουν καθημερινά κατά μέσο όρο 6.47' και 6.45' αντιστοίχως. Πού να μπορέσουν να φτάσουν τα 8.04' του κλισιοσκοπίου. Δεν τους φτάνει κανείς αυτούς! 
Προφανώς για να έρθει και τυπικά πρώτο το klisioskopio θα έπρεπε να είχε 150-300 αναρτήσεις καθημερινά. Αλλά επειδή τα θρασύδειλα άτομα που το έχουν φτιάξει, κρύβονται σε internet cafe' και φοβούνται μην τους πάρει κανένα μάτι και τους...καρφώσει, όταν πάνε για 5' λεπτά στο internet cafe' να κάνουν την ανάρτηση, δεν μπορούν να ασχοληθούν περισσότερο με το blog τους. 
Μια αρρώστια κι ένα κόμπλεξ έχουν τα συγκεκριμένα άτομα: μην τυχόν και τους περάσει ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" στις μετρήσεις του alexa.com και δεν είναι φαίνονται πρώτοι! Σαν τα μικρά παιδιά! 
Ναι ρε, το είπαμε ότι είστε πρώτοι! Πρώτοι κόπανοι, εννοείται! 

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ' ΔΩ. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΕΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή