Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ ΚΑΤΣΕ! ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ Ε-ΚΑΤΣΕ ΣΤ’ ΑΥΓΑ ΤΟΥ...



 
Την ώρα που στην Ελλάδα συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την ενέργεια του Έργκους Κάτσε να φωτογραφηθεί με μπλούζα του UCK, η Αλβανία στέκεται σύσσωμη στο πλευρό του!
 Αυτό αναφέρει ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας Λορίκ Τσάνα, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, τέθηκε για ακόμη μια φορά στο πλευρό του Έργκους Κάτσε. Ο μέσος της Λάτσιο μάλιστα, χαρακτήρισε δύο φορές ως ντροπή για την Ελλάδα να κατακρίνει την κίνηση του Κάτσε! Προφανώς, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, η χώρα μας θα έπρεπε να τον επιβραβεύσει!
Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλβανού μέσου έχει ως εξής:

"Είμαι κοντά εδώ με τον Έργκους Κάτσε και σας χαιρετά όλους. Σας χαιρετώ και εγώ και θέλω να πω πώς είναι μεγάλη ντροπή που ένα σπουδαίο έθνος, όπως η Ελλάδα να ασχολείται μ' αυτόν τον τρόπο με τον Έργκους που είναι μεγάλο ταλέντο και αγαπάει την χώρα του Αλβανία.

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ντροπή. Τον Έργκους υποστηρίζει όλη η Αλβανία".

Ο Λορίκ Τσάνα επίσης, ανήρτησε την… περιβόητη φωτογραφία γράφοντας για αυτή, απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ: «Μπράβο Έργκους, η Αλβανία σε υποστηρίζει και είσαι ένα είδωλο πλέον».

Είδωλο για την χώρα του ο Κάτσε επειδή φωτογραφήθηκε με τη μπλούζα των Ουτσεκά!

Μήπως πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας για είναι οι Ουσεκά; Να θυμηθούμε τη δράση των Αλβανών και των Ουτσεκά;

Το greekalert.com σταχυολογεί μερικές από τις σημαντικότερες φωτογραφίες που απεικονίζουν ενέργειές τους σε βάρος των Ελλήνων:







ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ!
Και ενώ ο Κάτσε θα έπρεπε ήδη να έχει εκδιωχθεί από την ομάδα του ΠΑΟΚ,  οι υπεύθυνοι του ιστορικού συλλόγου επιμένουν ότι ο… ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα!  Το greekalert.com θέτει έντονους προβληματισμούς και ερωτήματα-φωτιά προς την διοίκηση της ομάδος της Θεσσαλονίκης: «Τι είναι σημαντικότερο; Το περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ που ακούει στο όνομα Κάτσε ή η Εθνική συνείδηση και η ιστορία του συλλόγου;»
Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ πάντως εισηγούνται να πέσει απλό πρόστιμο στον Κάτσε!

«Η τιμωρία του ΚΑΤΣΕ θα έχει να κάνει με το τι θα εκτιμήσουν οι υπεύθυνοι με λίγα λόγια.... αν έχουν φιλότιμο θα τον στείλουν να παίξει μπάλα στο Κόσσοβο ή θα του κόψουν την μπάλα τελείως. Αν από την άλλη, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσει λεφτά ο ΠΑΟΚ τότε θα του ρίξουν ένα πρόστιμο, θα τον ξεκουράσουν μερικούς μήνες και ύστερα θα προσπαθήσουν να πνίξουν το θέμα», επισημαίνει το greekalert.com. Μετά όμως μην παραπονεθούν στον ΠΑΟΚ αν κάποιος επόμενος "Κάτσε" κάνει χειρότερα! 

"Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου