Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ"!


Ο Δ. Νικολάου επικοινώνησε με τον Μ.

Βραχιολίδη, διαμαρτυρόμενος γιατί συνδέουμε το όνομά του με το κουκουλοφορικό blog. Του εξηγήσαμε ότι εμείς δεν το συνδέουμε καθόλου. Αντιθέτως, το "κλισιοσκόπιο" είναι αυτό που τον αβαντάρει εξώφθαλμα, έτσι που δίνει στους πάντες την εντύπωση ότι συνδέεται μαζί του! Το κουκουλοφορικό blog συκοφαντεί τους πάντες: από τον τοπικό τύπο (Καραμανέα, Κουγιουμτζόπουλο, Βραχιολίδη), μέχρι τον Αντώνη-Βύρωνα Πολύδωρα και πάει λέγοντας. Για τον Νικολάου λέει μόνον καλά λόγια!   Παράλληλα, σχεδόν άπαντες έχουν καταλάβει ότι το συγκεκριμένο blog το διαχειρίζονται άνθρωποι του Νικολάου. Ο δε εκδότης Κ. Δεληγιάννης σε επιστολή του που τη δημοσιεύσαμε, ανέφερε εν ψυχρώ ότι οι Αναγνωστόπουλος-Χάλκος είναι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου blog. Σε παλαιότερο χρόνο, ο πρώην υποψήφιος του Νικολάου, ο Δ. Οικονόμου είχε πει απευθυνόμενος προς τον Αναγνωστόπουλο ότι το "κλισιοσκόπιο" του ανήκει. 
Το ίδιο υποστηρίζει και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων. Εκτός και αν κ. Νικολάου δεν έχει πάρει πρέφα τίποτε απ'ολα αυτά!

Εμείς δεν λέμε τίποτε. Είναι όμως καταφανές ότι το "κλισιοσκόπιο" το οποίο είναι κουκουλοφορικό και συκοφαντικό, αβαντάρει τον Νικολάου. 
Αφού λοιπόν ο Νικολάου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του και θέλει να συγχέεται το όνομά του με αυτό, τον καλούμε να καταδικάσει δημοσίως το "κλισιοσκόπιο" ως κουκουλοφορικό και συκοφαντικό. 
Σε διαφορετική περίπτωση κύριε Νικολάου, αν δηλ. δεν καταδικάσετε το "κλισιοσκόπιο" θα δώσετε το δικαίωμα σε πολλούς να υποστηρίξουν ότι του παρέχετε πολιτική προστασία και σε άλλους να συνεχίζουν να επιμένουν ότιπίσω από τα πλήκτρα του blog είναι δικοί σας άνθρωποι που σας αβαντάρουν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου