Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΙ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ!

Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στους ρόμποκοπ της τροχαίας να ...επιβάλουν την τάξη και να ταράξουν στις κλήσεις τους παραβάτες! Ολόκληρο συνεργείο της τροχαίας από τρεις άνδρες και μία γυναίκα βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων και δίνει κλήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν σταθμεύσει στο πεζοδρόμιο! 
Πρόκειται για μέτρο καθαρά εισπρακτικό. 
Το κράτος θέλει να ξεζουμίσει τον Έλληνα πολίτη απ'όλες τις πλευρές. Χρήματα τα οποία θα πάνε  κατευθείαν στους δανειστές. Δεν πρόκειται συνεπώς για επιβολή της τάξης, αλλά με το πρόσχημα αυτής οι τροχονόμοι-ρόμποκοπ έχουν λάβει κυβερνητική εντολή να ρίχνουν αβέρτα κλήσεις στους παραβάτες!
Όποιοι διαβάσουν το μήνυμα αυτό, καλά θα κάνουν να πάρουν τα αυτοκίνητό τους από τον παράδρομο της Λ. Μεσογείων ή να ειδοποιήσουν κάποιον γνωστό τους που τυχόν έχει αφήσει το αυτοκίνητό του εκεί. 

Είναι κρίμα για την αθλιότητα των τοκογλύφων να τρώνε κλήσεις, την ώρα που ούτε η Πολιτεία ούτε ο Δήμος έχουν προβλέψει θέσεις στάθμευσης., 
Ρε, ο άλλος έχει το μαγαζί του και δεν μπορεί να παρκάρει επειδή του πήρε την θέση ο τάδε κάτοικος που άφησε το αυτοκίνητό του για να πάει με το Μετρό! Γιατί ρε δεν φτιάξατε θέσεις στάθμευσης;
Δείτε τις φωτογραφίες. Τους 2 τροχονόμους, ένας σε πρώτο πλάνο κι ένας άλλος στο βάθος. Ούτε πρόχειρο διαγώνισμα να γράφανε. Έχουν σκύψει και γράφουν συνέχεια κλήσεις. Τέτοιος ζήλος, μπράβο στα παιδιά! Οι ρόμποκοπ της τροχαίας επιβάλουν την τάξη στην αταξία της Λ. Μεσογείων! Δείτε και την πιο πάνω φωτογραφία: δύο οχήματα της τροχαίας.Ένα βανάκι κι ένα περιπολικό! Μπράβο στα παιδιά. Γι' αυτό θα πάμε μπροστά ως χώρα. Τώρα που ο Έλληνας κοντεύει να μείνει άστεγος εσείς βαράτε του τις κλήσεις στο...κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου