Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι Τίγκας και Στάϊκος για τις εκδηλώσεις τους οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 15 και στις 23 Σεπτεμβρίου αντιστοίχως. 
Η αίθουσα του Αρίωνα θα δημιουργήσει ...κλίμα για το οποίο βάζουν τα δυνατά τους και οι δύο υποψήφιοι που θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κ. Τίγκας όσο και ο κ. Στάϊκος θα γεμίσουν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων. Μάλιστα, οι επιτελείς του Μπάμπη Στάϊκου στοχεύουν και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τον μαγικό αριθμό των 1000  παρευρισκομένων! Θα παρευρεθούν δύο Δήμαρχοι. Ο πρώην Δήμαρχος Σπετσών όπου θα αναφερθεί στο έργο του Στάικου στο νησί , δηλαδή την δωρεά του για την ανακαίνηση της μετώπης της Ντάπιας (κάστρο) και ο δήμαρχος Διαβολιτσίου ο οποίος θα αναφερθεί στο έργο του Στάικου στο χωριό όπου κατασκεύασε το φράγμα μήκους 300 μέτρων και το ελικοδρόμιο. 
Από την πλευρά του ο Κώστας Τίγκας, αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 600 άτομα και θα δείξει για μια ακόμη φορά ότι είναι...μαέστρος στις επιτυχημένες εκδηλώσεις. Θα μιλήσει για 12-15 λεπτά αναφερόμενος εν συντομία στο πρόγραμμά του για έναν νέο δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Σημαντικό είναι ότι τόσο ο Τίγκας όσο και ο Στάϊκος προέρχονται από του Παπάγου και όσο και αν δεν θέλουν να ταυτιστούν με την περιοχή τους, θελοντας και μη οι επιτυχημένες εκδηλώσεις τους, θα δημιουργήσουν σε πολλούς έντονους συνειρμούς. Ότι δηλαδή ο Παπάγος κατεβαίνει με δυνατές υποψηφιότητες για να "κοντράρει" και πάλι τον Χολαργό!

3 σχόλια:

  1. Τα πάνω-κάτω φέρνουν Τίγκας και Στάικος.
    Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Κουκής.
    Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Κεχρής, με Τούτουζα-Αποστολόπουλο.
    Τα πάνω-κάτω φέρνει η υποψηφιότητα έκπληξη (γιος Πολύδωρα).
    Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Δασκαλόπουλος.
    Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Ξύδης (που προφανώς και θα ξανακατέβει).
    Τα πάνω-κάτω, γενικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νικολάου για δήμαρχος; χαχαχα Φοβερό ανέκδοτο!
    το πουλάκι τσίου, το πουλάκι τσίου τσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσεξε μην σε πιτσιλίσει, όμως, στο τέλος. Βγαίνουν και δύσκολα, μετά, τα άτιμα από πάνω σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή