Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΔΕΝΔΙΑ: ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.

Το αν ο Ρουπακιάς ήταν βαλτός δολοφόνος της ΧΑ για να σκοτώσει τον Φύσσα ή ήταν γενικά βαλτός για να εξυπηρετήσει πιο σατανικά σχέδια, είναι θέμα που θα εξετάσουν η Δικαιοσύνη & ο ιστορικός του μέλλοντος. Αυτό όμως που είναι βέβαιον, είναι ότι η τρόικα και η δοσίλογη κυβέρνηση εκματελλεύτηκαν τη δολοφονία του Φύσσα για να εφαρμόσουν το πιο σατανικό σχέδιο, με τριπλό στόχο:
1. Χτυπούν την ελληνική συνείδηση. Η ελληνική σημααία και το εθνόσημο έχουν μπει στο στόχαστρο. Ακόμη και η ελληνική σημαία που υψώνεται στο μπαλκόνι του σπιτιού ενοχοποιεί τον κάτοχό της ως ύποπτο εγκληματικής πράξης!!! Με το πρόσχημα ότι η ελληνική σημαία χρησιμοποιείται ευρέως και συνεχώς από την ΧΑ θεωρείται σύμβολο χρυσαυγίτικο και ο κάτοχός της ύποπτο κακοποιό στοιχείο! Ήδη με εισαγγελική εντολή πολλά αστυνομικά όργανα μπαίνουν στα σπίτια όσων έχουν υψώσει την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους! Με αυτό τον τρόπο δίνεται το σύνθημα (κυρίως από το εξωτερικό): "θάψτε ό,τι ελληνικό έχετε γιατί στοχοποιείστε. Θάψτε την ελληνική σας συνείδηση"!

2. Τρομοκρατία και φόβος στο έπακρο. Οι επιχειρήσεις Δένδια σε βάρος ελλήνων πολιτών που στοχοποιούνται ως οιονεί τρομοκράτες-κακοποιοί,  ως επιπλέον στόχο έχει την εισέτι κατατρομοκράτηση του λαού. Οποιαδήποτε σκέψη για αντίσταση πρέπει να θαφτεί ισοπεδωτικά. Ο φόβος και το λούφαγμα στον εαυτό σου είναι το αποτέλεσμα της δόλιας επιχείρησης τρόικας-Δένδια! Φόβος και σιωπή για να το βουλώσεις οριστικά και με όσα χειρότερα έρχονται.

3. Οι ψήφοι της ΧΑ στη ΝΔ! Η δοσίλογη κυβέρνηση που έχει αποδυθεί σε αγώνα για την δήθεν πάταξη της ...εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ ως βασικό της μέλημα δεν έχει το χτύπημα τους εγκλήματος αλλά την υφαρπαγή των ψήφων της ΧΑ. Η ...εγκληματική οργάνωση της ΧΑ πρέπει να ισοπεδωθεί και οι ψήφοι της να μετακινηθούν στην  ΝΔ! Το μαγαζί της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ έχασαν την πελατεία τους που πήγε στην ΧΑ. Όλοι αυτοί πρέπει με κάθε τρόπο να επιστρέψουν στη ΝΔ.

Αυτά είναι τα σχέδια των ...προστατών της Δημοκρατίας και της...έννομης τάξης, που μπήκαν σε εφαρμογή αμέσως μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου