Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ!

- Περισσότερες από μία κλήσεις δέχθηκε στο κινητό ο δράστης
- Ο Γ. Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι και μετά τα τηλεφωνήματα βρέθηκε στο Κερατσίνι

- Η Αστυνομία έχει εντοπίσει τους αριθμούς όσων των κάλεσαν πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα
- Τι “λένε” τα μηνύματα στο κινητό του δράστη

Το κινητό του Γ. Ρουπακιά έδωσε τα πρώτα σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με το σχέδιο δράσης το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε η σύζυγός του ο Γ. Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια όπου ειδοποιήθηκε από άλλους για να σπεύσει στην Αμφιάλη.
Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα την επίμαχη ώρα.
Έχουν στη διάθεσή τους τους αριθμούς και τα στοιχεία των ανθρώπων στους οποίους ανήκουν τα τηλέφωνα.
Γνωρίζουν με λίγα λόγια ποιος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τον Γ. Ρουπακιά για το σχηματισμό της ομάδας κρούσης και την περιοχή όπου έπρεπε να πάει.
Γνωρίζουν επί της ουσίας από ποιους οργανώθηκε η ομάδα που από το “πουθενά” εμφανίστηκε έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν ο Παύλος Φύσσας με την παρέα του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απ' τους αριθμούς τηλεφώνων υπάρχουν και μηνύματα που δείχνουν πολλά στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.
Τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, όμως περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες αναμένονται από τη Δευτέρα, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου