Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗ!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου του Χανιώτη δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του Brighton της Βρετανίας, στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ο Ξεκουκουλωτάκης πέθανε τον Απρίλιο του 2013, κάτω από τραγικές συνθήκες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το newsletter του ιδρύματος.



Το newsletter για τη μνήμη του Ξεκουκουλωτάκη, το οποίο δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2013, δηλαδή δύο μήνες μετά το θάνατό του, δεν κάνει αναφορά στα αίτια, εγείροντας ερωτήματα. Το κείμενο απλά εκθειάζει τη δουλειά του Χανιώτη δημοσιογράφου, τονίζοντας ότι μόνο μετά το χαμό του φάνηκε πόσο πολύτιμη ήταν η εργασία του και η προσφορά του στο ίδρυμα.

Σε επικοινωνία, πάντως, του protothema.gr με το School of Pharmacy and Biomolecular Sciences, του ιδρύματος, η υπεύθυνη του τμήματος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον θάνατο του συνεργάτη τους. «Σύμφωνα με την πολιτική του Πανεπιστημίου, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία προσωπική πληροφορία αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό του ιδρύματος» μας ανέφεραν χαρακτηριστικά. 

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου