Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ!

 Με αφορμή την ανάρτησή μας ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΓΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΓΚΑ!   όπου μεταξύ άλλων κάναμε σύγκριση με διάφορες άλλες εκδηλώσεις όπως αυτή του Γιάννη Κεχρή, ο συνδυασμός "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού" μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγαπητέ κ. Βραχιολίδη

Έχοντας τη βεβαιότητα πως ασκώντας πάντα τη δημοσιογραφία σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και επειδή προφανώς εκ παραδρομής αναφερθήκατε στη συγκέντρωση του κ. Γιάννη Κεχρή συγκρίνοντας την με αυτήν του κ. Τίγκα, σκόπιμο θα ήταν να επισημάνουμε τα εξής:

1. Η συγκέντρωση του κ. Κεχρή δεν είχε το χαρακτήρα της συγκέντρωσης του κ. Τίγκα μιας και δεν προσεκλήθησαν οι πάντες, αλλά σχεδόν αποκλειστικά υποστηρικτές και φίλοι της προσπάθειας, εν είδει διευρυμένης ολομέλειας.

2. Οι δύο χώροι στους οποίους πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις δεν είναι συγκρίσιμοι, ούτε πρόθεσή μας στις 16-12-2012 ήταν η πραγματοποίηση ανοιχτής συγκέντρωσης. Γι αυτό άλλωστε δεν αποστείλαμε μαζικά SMS, ούτε πολλαπλές επιστολές αλλά και πολλαπλές ανακοινώσεις δια του τοπικού τύπου όπως έπραξε ο κ. Τίγκας μιας και εμείς όπως προαναφέρθηκε απευθυνθήκαμε σε φίλα προσκείμενους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας.

3. Τα 400 και πλέον άτομα που κατέκλυσαν το χώρο της δικής μας συγκέντρωσης, στην καρδιά του χειμώνα, φθάνοντας ως την Περικλέους είναι εξόχως σημαντικός αριθμός. Συνεπώς σύγκριση μεταξύ των δύο ανόμοιων εκδηλώσεων δεν μπορεί να υπάρξει.

Πάντοτε με βαθειά εκτίμηση στο έργο σας και σε εσάς και με στόχο τη συνεργασία προς όφελος του Δήμου μας.
Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Δεν αμφισβητούμε αυτά που λέτε ούτε πρόθεσή μας ήταν να μειώσουμε την δική σας δυναμική. Απλά το μέτρο σύγκρισης που υπάρχει έως στιγμής για να τονίσουμε την πρωτοφανή σε όγκο συγκέντρωση του Κ. Τίγκα ήταν: αφενός οι αντίστοιχες εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην ίδια αίθουσα "Αρίων" και αφετέρου οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις των άλλων υποψηφίων Δημάρχων. Βεβαίως, επαναλαμβάνουμε η δική σας εκδήλωση όπως και του κ. Νικολάου έγιναν σε κλειστούς χώρους και όσα επισημαίνετε είναι σωστά, αλλά για την ώρα αυτό το μέτρο σύγκρισης έχουμε. 

3 σχόλια:

  1. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη ... Χαλαρώστε μάγκες δήμαρχος θα είναι ο Νικολάου ξανά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είπαμε: Υβριστικά-χυδαία σχόλια θα αφαιρούνται από 'δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή