Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΔΗΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ...ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
 Τη φωτογραφία που έβγαλε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Β. Ξύδης με τον αρχιδωσίλογο Σαμαρά, τη δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook, γράφοντας το παρακάτω σχόλιο:
Βράδυ 9 Σεπτ. σε ταβέρνα της Κηφισιάς, με χαλαρή συζήτηση, για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, με ωραία παρέα και φαγητό.
Ποια ήταν η ωραία παρέα Δήμαρχε; Ο Σαμαράς; Ο προδότης του λαού, ο αισχρός ψεύτης που υποσχέθηκε ...Ζάππεια και επαναδιαπραγματεύσεις για να ξεσκίσει τον λαό στους φόρους και στις περικοπές μισθών κι επιδομάτων; Ωραία παρέα είναι ο Σαμαράς που ρίχνει στην ανεργία κατά χιλιάδες τους εργαζόμενους; 2500 στην ΕΡΤ άλλους τόσους εκπαιδευτικούς αλλά και τους δημοτικούς αστυνόμους! Γελάτε και χαριεντίζεστε με τον άνθρωπο που σας...αποκεφάλισε τη δημοτική Αστυνομία και σας έκλεισε το ΙΚΑ Χολαργού; ΝΤΡΟΠΗ!
Ωραία παρέα είναι ο Σαμαράς και ο Μιχελάκης που την ώρα που τρώγατε του καλού καιρού, πολύς κόσμος έξω πεθαίνει ή αυτοκτονεί επειδή θα του πάρουν οι Τράπεζες το σπίτι ή του κόβουν το ρεύμα και οι 7 νέοι φόροι τον περιμένουν μέχρι το τέλος του χρόνου για να του ρημάξουν την οικογένεια; 
"Χαλαρή συζήτηση για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο" ! Ποια ήταν αυτά τα πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα Δήμαρχε; Τι του είπατε για τους δημοτικούς αστυνόμους και για το ΙΚΑ που του έβαλε λουκέτο, ενώ άλλα σάς έλεγε; Διαμαρτυρηθήκατε που έστειλε στην ανεγία τους δημοτικούς αστυνόμους σας; Αντί όμως να τον αποστομώσετε και να του μιλήσετε αυστηρά για τα πολιτικά του εγκλήματα, βγαίνετε δημοσίως και προβάλλετε στο facebook τη φωτογραφία όπου σας αγκαλιάζει ο Σαμαράς. 
Χέρι-μαχαίρι στον Δήμο σας ήταν αυτό του Σαμαρά, που αντί να σας κάνει να εξαφανίσετε τη φωτογραφία, τη διαφημίζετε με καμάρι!!! 
Και το χειρότερο: είσθε απόστρατος αξιωματικός. Ο Σαμαράς έχει καταξευτιλίσει τις ένοπλες δυνάμεις. Τη συνέντευξη του αντιστρατήγου ε.α. την διαβάσατε; Δεν ξέρετε τι κακό έχει κάνει ο Σαμαράς στον περήφανο ελληνικό στρατό; Διαβάστε τη συνέντευξη: ΕΤΣΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Λυπούμαστε Δήμαρχε! Κάποιοι μάλιστα που είδαν τη φωτογραφία σας μας είπαν ότι ο κρυφός σας στόχος είναι να ξανακατέβετε για Δήμαρχος! 
Και ότι ο Σαμαράς θα σας στηρίξει!!! Δεν το πιστεύουμε αλλά εάν ισχύει, τότε είναι που ο"Ανεξάρτητος Παρατηρητής" θα σταθεί απέναντί σας! 
Μάς άναψε τα λαμπάκια η φωτογραφία σας με τον αρχιδωσίλογο Σαμαρά την οποία προβάλλετε με καμάρι! 

1 σχόλιο:

  1. Βρε, δεν βγήκαν για φαγητό για να συζητήσουν για τα φλέγοντα ζητήματα που αναφέρεις. Βγήκαν γιατί ο Ξύδης χρωστούσε ένα τραπέζι στο Σαμαρά, για την 6μηνη παράταση που έδωσε η κυβέρνηση στο ΙΚΑ Χολαργού. Φαντάζεσαι να μην το είχε πετύχει αυτό ο Ξύδης και να τρέχαμε τώρα να εξυπηρετηθούμε στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή