Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!!!

Σε περιπέτειες φαίνεται πως βάζει τον Γιώργο Τσαλίκη  η εμφάνισή του στην Ξάνθη την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου και ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ, που είχε αποκαλυφθεί από το XanthiPress.gr και προσέλαβε πανελλαδική διάσταση.

Από το ρεπορτάζ αθηναϊκών μέσων επιβεβαιώνεται το ποσό των 500 ευρώ που είχε εμφανιστεί ως αμοιβή του καλλιτέχνη στο σχετικό συμβόλαιο και πως αυτό δεν είχε κατατεθεί στη ΔΥΟ. Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι εκτός από το γεγονός ότι η σύμβαση δεν κατατέθηκε έγκαιρα, δεν είχε εκδοθεί και το σχετικό παραστατικό, έστω για τα 500 ευρώ, Όπως είναι γνωστό ο έλεγχος είχε συνεχιστεί το πρωί της επομένης στο ξενοδοχείο του Καζίνο, όπου διέμενε με τους ανθρώπους του ΣΔΟΕ να αναζητούν το επίμαχο παραστατικό.
Η χαμηλή (εως και προκλητική) αμοιβή που εμφάνισε ο καλλιτέχνης και ο έλεγχος του Σώματος οδήγησε την κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ, να δώσει  εντολή ώστε να ελεγχθεί διεξοδικώς όλη η περιουσιακή κατάσταση του τραγουδιστή και μάλιστα σε βάθος πενταετίας. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ  «Έχει δοθεί εντολή να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλη την περιουσιακή του κατάσταση. Σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις»

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου