Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑ!



ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Τελειωμό δεν έχουν οι  συκοφαντικά  χλευαστικές επιθέσεις των Γερμανών σε βάρος της χώρας μας και των Ελλήνων. Το φαινόμενο συνεχίζεται αμείωτο τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια υπό την αφωνία των υπόδουλων στις εντολές της Μέρκελ, ελληνικών  κυβερνήσεων. Πολιτικά σκύβαλα, στέκουν βουβά και άτολμα, αντί να στείλουν στον αγύριστο τους εχθρούς μας Γερμανούς που δεν σέβονται ούτε τα ιερά μας σύμβολα ούτε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.
Η τελευταία εμφάνιση δύο Γερμανών παρουσιαστών οι οποίοι σε τηλεοπτική εκπομπή βεβήλωσαν την ελληνική σημαία, αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου μιας λυσσαλέας επίθεσης εναντίον της Πατρίδος μας. Επίθεση, η οποία συνεχίζεται αδιάκοπη από τότε που ο άθλιος Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός διέσυρε τη χώρα μας στο εξωτερικό λέγοντας ότι κυβερνά ένα διεφθαρμένο κράτος!
Οι δύο Γερμανοί λοιπόν, ξεδιπλώνουν μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό την ελληνική σημαία, στην οποία προηγουμένως είχαν ανοίξει μεγάλη τρύπα! Τα άθλια υποκείμενα ήθελαν να διαπομπεύσουν τον λαό και τη χώρα μέσω της βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου! Έδειξαν λοιπόν στους θεατές ότι η Ελλάδα είναι μια ανυπόληπτη-τρύπια και δίχως αξίες, χώρα. Η ελληνική σημαία στα χέρια των Γερμανών παρουσιαστών έγινε …κουρελόπανο το οποίο χρησιμοποίησαν για να χλευάσουν ολόκληρο το έθνος, παίρνοντας την σημαία και κάνοντάς την να μοιάζει με σφουγγαρόπανο!
Επρόκειτο για βάναυση ενέργεια εναντίον του εθνικού συμβόλου, του ιερότερου στοιχείου κάθε χώρας. Ενώ η τιμή και ο σεβασμός στην σημαία κάθε κράτους θεωρείται εκ των ουκ άνευ, οι Γερμανοί έδειξαν τα πιο βάρβαρα ένστικτά τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το αβυσσαλέο μίσος που τους διακατέχει για τους Έλληνες.
Ακούσατε ή είδατε καμιά σθεναρή αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης σε βάρος της γερμανικής; Όχι! Αντί να καταγγείλουν αμέσως την γερμανική τηλεόραση, αντί να επιδώσει ο ΥΠΕΞ διάβημα διαμαρτυρίας στον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, οι πολιτικοί μας ταγοί, λούφαξαν. Κιχ δεν έβγαλαν!
Όπως ειπώθηκε, η στάση των Γερμανών σε βάρος μας είναι εξακολουθητική, από τότε που οι Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου διέσυραν την Πατρίδα μας στα διεθνή φόρα.
Έτσι, η πρώτη ουσιαστική διαπόμπευση της χώρας μας και της ιστορίας μας έγινε από το γερμανικό περιοδικό FOCUS το οποίο σε εξώφυλλό του παρουσίαζε την Αφροδίτη της      

Μήλου να χειρονομεί χυδαία με προτεταμένο το μεσαίο δάχτυλο, αλλά και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος να αποκαλεί τους Έλληνες συλλήβδην «απατεώνες»!
Η στόχευση ήταν πάλι διττή: να χλευαστεί και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός και η σύγχρονη Ελλάδα. Οι  βάρβαροι Ούννοι που δεν ήξεραν ποτέ τι θα πει πολιτισμός, αν και τον διδάχθηκαν από τους Έλληνες, θέλησαν μέσω του εξωφύλλου του Focus να διασύρουν την  Πατρίδα και το έθνος μας σε όλο τον κόσμο! 
Ακούσατε ή είδατε καμία ουσιαστική-σθεναρή αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης σε βάρος της γερμανικής; Όχι! Αντιθέτως όσοι έστειλαν το περιοδικό Focus και τους υπευθύνους του ανοσιουργήματος στο δικαστήριο, έφαγαν τα μούτρα τους μια και το Focus αθωώθηκε!
Να θυμηθούμε τον χλευασμό που δέχθηκε η εθνική ποδοσφαιρική μας ομάδα από τους Γερμανούς την περίοδο του Euro και όταν αγωνιστήκαμε εναντίον της δικής τους εθνικής ομάδας;

Τότε λοιπόν, η Bild προκαλούσε με τον τίτλο: «Παίζουμε με τους χρεωκοπημένους Έλληνες»!
Άλλο δημοσίευμα του περιοδικού Focus ανέφερε ότι «Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο»!
Το Spiegel σε ρεπορτάζ του με τίτλο «Έτσι ζουν οι Έλληνες κροίσοι σε καιρό κρίσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι πιο πλούσιοι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει κρίση. Πολλοί δεν πληρώνουν καθόλου φόρους, και κάποιοι προτιμούν να φοροδιαφεύγουν». 

Στο ίδιο και ακόμη χειρότερο μοτίβο, άλλο άρθρο του Spiegel με τίτλο «Φτωχή, καημένη Γερμανία», ανέφερε ότι  η πολιτική της Γερμανίας όχι απλώς δεν δρα καταπιεστικά και εκμεταλλευτικά απέναντι στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά οι Γερμανοί είναι οι «ριγμένοι», τα «θύματα» της υπόθεσης. Οι «Νότιοι», σύμφωνα με το Spiegel, δεν έχουν βρεθεί σε πρωτοφανή φτώχεια λόγω της λιτότητας, αλλά αντιθέτως τους τρέχουν τα χρήματα από τα μπατζάκια, χρήματα τα οποία αποκρύβουν μοιρολογώντας, και περνάνε υπέροχα!

 

Το δε εξώφυλλο του Spiegel προκαλεί με τον χλευασμό του. Ένας αγρότης πάνω σε γάιδαρο, με τα δεμάτια του να ξεχειλίζουν από …βρώμικο χρήμα, έχοντας για προστατευτική ομπρέλα την ΕΕ!
Πρόσφατο άρθρο του Focus on line  με τίτλο «Πολιτισμικό σοκ της Ελλάδας» και αρθρογράφο τον Κ.Boetig  διαπόμπευε και τον σημερινό Έλληνα και τον πολιτισμό μας. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: «Η Ε.Ε. ζητάει από την Ελλάδα όχι μόνο μια σκληρή οικονομική πολιτική αλλά απαιτεί και αλλαγή της νοοτροπίας. Οι ρίζες όμως της διαφορετικότητας είναι βαθιές και δεν θα αλλάξει τίποτα πέραν μιας αισθητικής εξωτερικής επέμβασης.
Μπορούμε να καταλάβουμε τους Έλληνες;
Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν προβλήματα προσαρμογής. Έχουν κατακλείσει τον κόσμο ψήνοντας και τηγανίζοντας γύρω τους, και παίζοντας σε ρόλο κομπάρσου σε κάποια μικρά εργάκια. Σε αυτόν τον συμπαθητικό μικρό λαό που φαίνεται να χορεύει συνεχώς τον Ζορμπά και να γλεντάει, δεν εκπλήσσεται ο γνωστής των πραγμάτων καθόλου με όσα γίνονται.
Πώς και να εκπλήσσεται εξάλλου με έναν λαό που ανακατεύει ρετσίνι με κρασί, τυλίγει ρύζι με χορταρικά σε αμπελόφυλλα , παίρνει το ευρωπαϊκό κύπελλο σχεδόν χωρίς κανένα γκολ, αλλά γνώριζε πριν 2.500 χρόνια ότι η ύλη αποτελείται από άτομα και η γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο;
Οι Έλληνες ένιωθαν πάντα σαν τους γονείς του πολιτισμού και δεν δίσταζαν όμως να περνούν τα λεφτά των παιδιών τους. Σήμερα αυτό το κράτος μπαίνει στο γηροκομείο και δέχεται κηδεμόνα να το επιβλέπει. Αλλά φυσικά αυτό δεν απασχολεί καθόλου τον Έλληνα πολίτη. Αυτός πότε δεν περίμενε κάτι από τον υπουργό του, πέρα από την ανταλλαγή της ψήφου του με την άδεια να κτίσει το αυθαίρετο του».

Πότε επιτέλους θα υπάρξει πολιτικός ηγέτης με ανάστημα για να βάλει στην θέση τους τούς βάρβαρους Γερμανούς; Αυτούς που ό,τι διδάσκονται ακόμη και σήμερα ξεχειλίζει από Ελλάδα; Ποιος θα πει στους Ούννους ότι εάν τους πάρουμε την ελληνική γλώσσα από τα γράμματα και τις επιστήμες, δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν και θα γυρίσουν στην εποχή των σπηλαίων;
Δυστυχώς, με τους σημερινούς πολιτικούς οσφυοκάμπτες που οδήγησαν στην οικονομική κατάντια την χώρα ή που βάζουν υπογραφές υποταγής στην Γερμανία, να μην περιμένουμε τίποτε! 
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου