Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΞ ΟΤΙ ΖΕΙ!!!





Εκπληκτικό είναι το βίντεο το οποίο έχει ανέβει εδώ
και λίγο καιρό στο youtube το οποίο δείχνει τον Άλεξ πώς είναι σήμερα. Τον δείχνει ζωντανό και μάλιστα για να πιστοποιήσει ότι είναι αυτός κάνει ζουμ στο πρόσωπό του δείχνοντας τις χαρακτηριστικές ελιές που υπάρχουν σε αυτό.
Ο Μάκης Βραχιολίδης και η "Ελεύθερη Ώρα" τον περασμένο Νοέμβριο είχαν αποκλειστική συνέντευξη της Χριστίνας Αντωνοπούλου της ψυχολόγου η οποία διορίστηκε από την μητέρα του εξαφανισμένου Άλεξ, Νατέλα, η οποία δήλωνε ότι ο Άλεξ δεν δολοφονήθηκε αλλά ενδεχομένως απήχθη, αφήνοντας σαφώς  να εννοηθεί ότι είναι ζωντανός. 
Ιδού η συνέντευξη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (VIDEO)! "Ο ΑΛΕΞ ΖΕΙ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ!

Η εφημερίδα "Παρασκήνιο" πρόσφατα παρουσίασε την φωτογραφία του Άλεξ όπως είναι σήμερα, απευθυνόμενη μηνυματικά προς την μητέρα του Άλεξ, Νατέλα. Μάλιστα δε ζήτησε από την Δικαιοσύνη να ξανανοίξει τον φάκελο Άλεξ.

Θυμίζουμε ότι η κ. Αντωνοπούλου διεχώρησε την θέση της από την μητέρα Νατέλα, διαπιστώνοντας ότι δεν πρόκειται για δολοφονία του μικρού  Άλεξ, βρίσκεται δε σε δικαστική διαμάχη με την μητέρα του εξαφανισμένου νεαρού.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον Άλεξ όπως είναι σήμερα:

 

8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ:
    Ρε ηλίθιε, το να βρεις μια φωτογραφία με σχετική ομοιότητα και να τριγυρίζεις πάνω της τον φακό, στο χωριό σου το λένε βίντεο????????? Άρρωστε Βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να πεο κανεις? οταν ο πονος γινεται εμπορειο....... και ναι εχει δικιο ο παραπανω... αυτο δεν το λενε βιντεο.... ειναι φωτογραφιαααααααααααααααα........!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι παπάρες ειναι αυτές ρε δεν το κλείνετε το μπορδελο ηλίθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδιά πριν κατηγορήσετε ανατρέξτε σε δηλώσεις του παρελθόντος πολλών από όσους ασχολήθηκαν με την υπόθεση, από την αρχή υπήρχαν ενδείξεις ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι αν και βέβαια υπήρξαν πολλοί καλοθελητές που άρχισαν να βουλώνουν στόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti. Na. Pw. Ke. Egw. I. Kaimemi. Ola. Ta. Pedia. Ine. Dolofonimena. Ine. Krima. Ta. Pedia. Ine. To pjio. Simantiko. Ston. Kozmo, tipota. Allo. Emis. Ta. Pedjia. Imaste. Ellinopula. Tis. Elladas,den. Fovomaste. Tipota. Ute. Dolofonies. Ute. Tipota,ax. Patrida. Ellada. Sagapameeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιν να πιστεψουμ,ε Την ψυχολογο Αντωνοπουλου ή την ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ .Ο κυριος Χαρδαβελλας που στηριχτηκε και δημοσιετσε οτι ο Αλεξ ζει στην Βουλγαρια...Κι αν ζουσε δεν θα εβρισκε τον τροπο να ερθει σε επαφη με την οικογενεια του .Οταν απηχθη ηταν μεγαλο παιδι .Καλο ειναι να μην καπηλευονται ορισμενοι τον πονο μιας μητερας που απο την αρχη σηκωνει με αξιοπρεπεια τον πονο χωρις να μπορει να αναψει ενα κερακι στο μνημα του παιδιου της.Μακαρι να ζουσε ο Αλεξ αλλα δυστυχως η τελευταια μαρτυρια ενος παιδιου που ειχε κατηγορηθει για την εξαφανιση του Αλεξ μιλησε για ολα στην εκπομπη Φως στο Τουνελ.Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη για καποια πληκτρολογικα λαθακια στην αρχη....στις δυο πρωτες σειρες .

      Διαγραφή