Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Θαυμάστε δυο πολιτικούς που ανήκουν στο...δημοκρατικό τόξο! Αυτοί οι δύο άνθρωποι αυτοαποκαλούνται δημοκράτες. Είναι οι ίδιοι που έσυραν τον λαό στα μνημόνια και οδήγησαν χιλιάδες συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία. Εξαθλιώνουν τον κόσμο και επιβάλουν διαρκώς στυγνότερη φορολόγηση των νοικoκυριών. Είναι αυτοί που στέκονται σούζα στους δανειστές και δέχονται όλες τις εντολές που καταστρέφουν τον λαό. Δείτε τον χοντρέλα Βενιζέλο πώς στέκεται με κατεβασμένους τους ώμους και τα χέρια προς τα πίσω, σε στάση προσοχής ενώπιον της Λαγκάρντ. Η επικεφαλής του ΔΝΤ είναι έτοιμη να του ρίξει μπουκέτα και να του τσαλακώσει την μούρη. 
Σαμαράς και Βενιζέλος με τη δουλοπρεπή στάση τους έφεραν τα μνημόνια και τις σφαγές που επέβαλαν οι δανειστές-νεοκατακτητές της χώρας. Αυτοί που αυτοαποκαλούνται ...δημοκρατικό τόξο είναι οι κατ' εξοχήν φασίστες. Αυτοί οδηγούν σε εμφύλια διαμάχη τους Έλληνες, είναι οι ηθικοί αυτουργοί και των αυτoκτονιών και των αλληλοσφαγών του λαού. 
Και τώρα δίνουν το σύνθημα να ξεδοντιάσουν τη Χρυσή Αυγή. Αυτούς ποιος θα τους ...ξεδοντιάσει και θα τους διώξει από τη ζωή μας; Έχουν καθίσει επί δεκαετίες στο σβέρκο του κοσμάκη και έχουν καταστρέψει τις ζωές και των επόμενων γενιών, οδηγώντας τον τόπο στην πλήρη διάλυση και διαμελισμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου