Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ¨Η ΠΟΤΕ!
Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Α. Σαμαράς γαντζωμένος στην εξουσία, συνεχίζει να εξαπατά τον  λαό. Από τις πομφόλυγες του success story με την περιβόητη ανάπτυξη που «έρχεται στο 2ο εξάμηνο του 2013», την «τιθάσευση της ανεργίας», το «πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος του χρόνου» και το «βγαίνουμε στις αγορές το 2014», βρισκόμαστε ενώπιον μιας φρικτής πραγματικότητας. Αυτής, που ο Σαμαράς και οι δωσίλογοι εκπρόσωποι της δικομματικής συγκυβέρνησης πασχίζουν να κρύψουν από τον λαό: η χώρα μας μπαίνει σε νέα, επαχθέστερη μνημονιακή τροχιά.
Για το αμέσως προσεχές διάστημα, η τρόικα έχει σχεδιάσει το νέο ξεπουπούλιασμα της χώρας και του λαού. Οι δηλώσεις Σόιμπλε για δημοσιονομικό κενό 11 δις ευρώ στην Ελλάδα το οποίο θα χρειαστεί να καλυφθεί με νέο πακέτο στήριξης, προδιαγράφουν το σκηνικό που θα κυριαρχήσει από τον Σεπτέμβριο και μετά. Πλήρης είναι η αποτυχία του προγράμματος της τρόικας, με την κυβέρνηση Σαμαρά όμως να υποτάσσεται πιστά  σε αυτό, με αποτέλεσμα τα ταμεία του κράτους να έχουν οδηγηθεί σε διάλυση! Ο λαός αδυνατεί να πληρώσει χαράτσια, αλλεπάλληλους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, με συνέπεια η οικονομία να πάει για το μεγάλο κραχ!
Οι προδότες της ψήφου του λαού, με πρώτο τον Σαμαρά, επιμένουν στην εξαπάτησή του και δεν ξεστομίζουν λέξη για την φρικτή πραγματικότητα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπος. Οι τροϊκανοί έρχονται να ζητήσουν τα πάντα. Και πρώτ’ απ’όλα νέα επαχθή μέτρα, με μειώσεις συντάξεων και μισθών. Το νέο δάνειο που θα υποχρεωθεί να λάβει η Ελλάδα, υπολογίζεται στα 11-14 δις ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε νέο Μνημόνιο με επιπρόσθετους δυσβάστακτους όρους για τον Έλληνα πολίτη. Τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία, η αδυναμία τους να πληρώσουν συντάξεις και εφάπαξ, οδηγούν μοιραία στην εύκολη λύση: μαχαίρι στις συντάξεις οι οποίες πλέον θα συντριβούν περισσότερο. Άλλωστε, ο Παύλος Χαϊκάλης στη χθεσινή του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής», δήλωσε ότι στο 1ο Μνημόνιο προβλέπεται πως το 2018 η σύνταξη θα φτάσει στα 360 ευρώ!
Οι πολιτικοί ολετήρες ξετίναξαν τα ασφαλιστικά ταμεία στον αέρα και αντί να πληρώσουν οι ίδιοι, μειώνουν τις συντάξεις των εργαζομένων παρά το ότι οι τελευταίοι έχουν καταβάλει τις εισφορές τους στα 35 χρόνια εργασίας τους. Η κυβέρνηση δηλαδή ακολουθεί την ίδια εγκληματική συνταγή που ακολούθησε στα Μνημόνια και το PSI: οι πολιτικοί ρήμαξαν τα ταμεία του κράτους αλλά τις απάτες τους τις πληρώνει πάντα ο λαός!
Οι τροϊκανοί λοιπόν, βλέποντας τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία θα απαιτήσουν την κατάργηση του εφάπαξ! Και όπως όλα δείχνουν, από την 1η του 2014 τέλος στο εφάπαξ! Ο λαουτζίκος για μια ακόμη φορά καταληστεύεται. Από τον Σαμαρά και την παρέα του, που συνεχίζουν απτόητοι να επαναλαμβάνουν τα περί ανάπτυξης που… όλο έρχεται.
Η Μέρκελ αναμένεται να ζητήσει και άλλα πρωτοφανή πράγματα, σφίγγοντας περισσότερο την θηλιά γύρω από τον λαιμό του λαού και της χώρας. Ουσιαστικά θα απαιτήσει να της δοθεί η διακυβέρνηση της Πατρίδος μας. Οι αχυράνθρωποι-δωσίλογοι της χώρας μας, ως πειθήνιοι υπάλληλοι της καγκελαρίας θα υπογράφουν τις ντιρεκτίβες του Βερολίνου!
Νησιά και βραχονησίδες θέλετε;, Πάρτε τα!
Στο Αιγαίο θέλετε να κάνετε γεωτρήσεις; Πάρτε το! Άλλωστε ο Α. Σαμαράς το δήλωσε δημοσίως ότι τα φυσικά κοιτάσματα του Αιγαίου ανήκουν στην Ευρώπη!
Άλλους 50.000 υπαλλήλους θέλετε να πετάξετε από το Δημόσιο; Αμέσως!
Κούρεμα στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών θέλετε; Μετά το κούρεμα των ομολογιούχων, τι …πειράζει ένα κούρεμα και για τους υπόλοιπους καταθέτες;
Η χώρα και ο λαός δεν αντέχουν άλλο. Οι πολιτικοί καταστροφείς του τόπου ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης, τεμαχίζουν τα τελευταία κομμάτια της Ελλάδος και τα παραδίδουν στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας και στους ξένους κατακτητές.
Εάν ο λαός δεν ξεσηκωθεί τώρα, θα είναι σαν να αποδέχεται το τραγικό τέλος της Ελλάδος και του έθνους. Εάν οι εκπαιδευτικοί δεν αντισταθούν με νύχια και με δόντια με απεργίες, η καρατόμηση που περιμένει πολλούς από αυτούς και άλλους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, θα έρθει μοιραία. 
Ή τώρα ή ποτέ λοιπόν! Διότι εάν ο λαός δεν πάρει –επιτέλους- την τύχη στα χέρια του, τότε η γερμανική μπότα ή η Τουρκιά θα κατακτήσουν την Ελλάδα! Για να δικαιωθούν τελικά εκείνοι οι γραικύλοι που υποστηρίζουν ότι «οι Έλληνες κακώς επαναστάτησαν το ’21. Έπρεπε να παραμείνουν στην αγκαλιά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!
Θα αποδεχτούμε ωρέ Έλληνες αυτή την τύχη που μας ετοιμάζουν προδότες και κατακτητές;
 
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου