Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
·       Ο Σαμαράς παραπλάνησε τον λαό να τον ψηφίσει ενώ είχε υπογράψει το σακάτεμα της εθνικής άμυνας!
·       Η τρόικα θέλει να κλείσει τα πάντα: Να μην έχουμε ούτε σφαίρες, να θάψει την παραγωγή νικελίου κ.λ.π. Και οι Σαμαράς-Στουρνάρας λένε «ναι»!

Δεν χωράνε αμφιβολίες πλέον για το σχέδιο των τροϊκανών. Όσοι έτρεφαν ακόμη ψευδαισθήσεις ότι οι τσαρλατάνοι δανειστές μας ήρθαν στην Ελλάδα για να φτιάξουν την οικονομία, καλά θα κάνουν να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να… μουντζώσουν τον εαυτό τους. Οι δανειστές ήρθαν ως οικονομικοί δολοφόνοι και εκτελούν συμβόλαιο θανάτου του  ελληνικού κράτους. Με ωμό τρόπο αποκαλύπτεται το δόλιο σχέδιό τους και στον πιο δύσπιστο ή ανυποψίαστο Έλληνα. Η εντολή της τρόικας για καρατόμηση της αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Δεν χρειάζονται οι κραυγές διαμαρτυρίας των εργαζομένων  στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), και στην ΛΑΡΚΟ για να γίνει αντιληπτό το νέο εθνικό έγκλημα της κυβέρνησης Σαμαρά. Η κυβέρνηση του απαράδεκτου Μεσσήνιου που με τα… «Ζάππεια» υποσχόταν βελτίωση της ζωής μας, αποδεικνύεται σε στυγνό δήμιο που παίρνει το… κεφάλι χιλιάδων εργαζομένων στέλνοντάς τους στα τάρταρα της ανεργίας και του ζοφερού μέλλοντος. Αυτή την φορά μάλιστα, οι εργαζόμενοι στην αμυντική βιομηχανία ξηλώνονται χωρίς αποζημίωση, σύμφωνα με τις εντολές των χαρτογιακάδων της τρόικας.
Το καταστροφικό όμως έργο του Σαμαρά και της παρέας του αφορά πλέον στην ίδια την ύπαρξη του ελληνικού κράτους. Οι εντολές που έχει δεχτεί η κυβέρνηση των ολετήρων, διαλύουν το κράτος μέσω της διάλυσης της εθνικής άμυνας.
Όπως αναφέρει το «kostasxan.blogspot.gr»,  μέχρι στιγμής κατάφεραν και «κατακρεούργησαν την αμυντική θωράκιση της χώρας. Μειωμένος κατά 14,3% σε σχέση με το 2012 είναι ο κεντρικός προϋπολογισμός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το 2013. Πρόκειται για προϋπολογισμό εθνικής υποτέλειας, το ύψος του οποίου καταγράφει χαμηλό εικοσαετίας Συνολικά, ο αμυντικός προϋπολογισμός θα κινηθεί στα 3,8 δισ. € μαζί με τα 1,2 δισ. € που προβλέπονται για την αποπληρωμή παλαιότερων υποχρεώσεων, ενώ για λόγους σύγκρισης και μόνο ο αντίστοιχος αμυντικός προϋπολογισμός της Ουκρανίας κινείται στα 4 δις δολάρια.

Η χώρα, με την υπογραφή των δοσίλογων είναι σχεδόν έρμαιο των ορέξεων της Τουρκίας! Οι Τούρκοι οι οποίοι ήδη μπαινοβγαίνουν όποτε τους αρέσει μέσα στην χώρα μας, τώρα, με ξεδοντιασμένο τον αμυντικό προϋπολογισμό της Ελλάδος, θα κάνουν πάρτι! Και όλα αυτά οι αρχιδοσίλογοι, λένε ότι τα κάνουν για το καλό του τόπου!!!
 Πρόκειται για ένα προϋπολογισμό ο οποίος δεν έχει ίχνος πρόβλεψης για ποσά τα οποία δεσμεύονται για την ενίσχυση των ΕΔ με νέες προμήθειες οπλικών συστημάτων».
Οι αξιωματικοί εξευτελίζονται με μισθούς πείνας. Οι αεροπόροι αναχαιτίζουν τα τουρκικά αεροσκάφη με προσβλητικούς για το έργο τους μισθούς. Πολεμικά συστήματα σε άθλια κατάσταση, χωρίς πολλές φορές να διαθέτουν καύσιμα! Η άμυνα της Ελλάδος στραγγαλίζεται επειδή έτσι το γουστάρουν οι εγκληματίες-δανειστές μας. Και σε αυτούς τους εγκληματίες-δολοφόνους της χώρας, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας υποβάλλουν τα σέβη τους δηλώνοντας δημόσια ότι θα τηρήσουν όλες τις… δεσμεύσεις τους! Προφανώς λοιπόν όλα τα εγκλήματα που διαπράττονται σήμερα, και ειδικά στα θέματα άμυνας της χώρας, έχουν υπογραφεί από τον Σαμαρά πολύ καιρό πριν. Ο Μεσσήνιος εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, έχοντας υπογράψει το σακάτεμα της εθνικής άμυνας!

Γι’ αυτό πρέπει να περάσει από ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία. Το πολιτικό έγκλημα του Σαμαρά είναι χειρότερο από του Παπανδρέου. Διότι ο Παπανδρέου ναι μεν άνοιξε τις πύλες της κολάσεως αλλά ο Σαμαράς είναι αυτός που αποτελεί την προσωποποίηση της κόλασης του λαού και της καταστροφής της Ελλάδος! 
Σε ό,τι αφορά στο κλείσιμο των τριών βιομηχανιών ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΕΑΒ πρόκειται για συντονισμένη προσπάθεια της τρόικας να εξαφανίσει και τελευταία ίχνη της βιομηχανίας της χώρας. Όπως δε αναφέρει χαρακτηριστικά το έγκυρο σε θέματα στρατιωτικά και άμυνας, ιστολόγιο “defencenet”, αυτό είναι το πιο ύποπτο. Διότι τελικά αποδεικνύεται ότι οι τροϊκανοί «δεν ενδιαφέρονται μόνο για την λεηλασία συγκεκριμένων "φιλέτων" γης, ούτε να μην προκαλούν άλλα ελλείμματα οι συγκεκριμένες βιομηχανίες αφού μπορούν εύκολα να πωληθούν από την στιγμή που υπάρξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Θέλουν να τις κλείσουν. Για να μην έχει η χώρα δυνατότητα ούτε καν σφαίρες να κατασκευάσει, να μην μπορεί να συντηρήσει ή να εκσυγχρονίσει ούτε ένα όχημα, να μην παράγει το υπερπολύτιμο νικέλιο». Θέλουν την εν ψυχρώ παράδοση της Ελλάδος. Θέλουν την συντριπτική ήττα της. «Και η κυβέρνηση το δέχεται συντελώντας στην εσχάτη προδοσία», υπογραμμίζει με νόημα το ιστολόγιο και συνεχίζει: «Δεν τίθεται θέμα "νοικοκυρέματος" των εν λόγω βιομηχανιών. Μπορούν να πωληθούν με πλειοδοτικούς διαγωνισμούς μέσα σε διάστημα 60 ημερών.

Η ρωσική Rosoboronexport και εγγράφως το έχε δηλώσει με επιστολή του γενικού διευθυντή της Α.Ισάακιν προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας: "Πείτε μας ποια θέλετε να αγοράσουμε εκ των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ και θα τις αγοράσουμε". 
Ενδιαφέρον υπάρχει και από αμερικανικής, αλλά και γερμανικής πλευράς έστω της "αμαρτωλής" Rheinmetall.

Αντ'αυτού τις κλείνουν. Αν τελικά τελεστεί το έγκλημα, να γνωρίζουν ότι έπεται και η τιμωρία...». 
Θεωρείται λοιπόν επιβεβλημένο ο Σαμαράς και η παρέα του (Στουρνάρας κ.α.) που διαπράττουν εθνικό έγκλημα, να περάσουν από Ειδικό Δικαστήριο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Ο Έλληνας, μέχρι τώρα έχει υπομείνει τα πάνδεινα προκειμένου η χώρα να βγει από το αδιέξοδο και να βρει το δρόμο της. Το να δει όμως τη χώρα του να παραδίδεται χωρίς άμυνα και ένοπλες δυνάμεις στα χέρια των εχθρών της, με αποφάσεις του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, ε, αυτό δεν θα το αντέξει και θα επαναστατήσει.  

 "Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου