Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΥΚΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Η πληροφορία είναι ακριβής χωρίς ωστόσο να την επιβεβαιώνει (ακόμη) ο ίδιος ο Νίκος Κουκής. 
Οι συζητήσεις προχώρησαν και εφόσον ο Ξύδης δεν κατέβει για Δήμαρχος, ο Νίκος Κουκής θα είναι ο επόμενος υποψήφιος Παπάγου-Χολαργού. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Νίκος Κουκής θα αποτελεί την συνέχεια της "Νέας Πορείας Παπάγου-Χολαργού", της παράταξης δηλ. που ίδρυσε ο Ξύδης. Θα έχει με άλλα λόγια την στήριξη του ίδιου του Ξύδη. Κάτι που σημαίνει ότι τα δεδομένα αλλάζουν άρδην με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι του Παπάγου να βρίσκουν τον διάδοχο του Ξύδη! 
Ο ίδιος ο Νίκος Κουκής δεν δηλώνει τίποτε προς το παρόν αλλά περιμένει τον τελευταίο λόγο του Ξύδη. Τον Δήμαρχο που σέβεται πολύ και εφόσον δεν κατέβει, τότε, ναι θα είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος. 
Ο Νίκος Κουκής, κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις χτυπάει άνετα τον δεύτερο γύρο και βλέπει Δημαρχία!

2 σχόλια:

  1. Μέχρι τέλους, όμως, Νικολάκη. Όχι παπατζιλίκια για να ανέβει το... κασέ και να παρακαλάς μετά για "μεταγραφή" ως τάχα μου υποψήφιος Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου αειθαλη κυρ βασιλη! μιαμιση βδομαδουλα πριν, αποτελειωνεις τιγκες κ σταϊκους, βγαζοντας το πιονι σου μπροστα, μεχρι την καταλληλη στιγμη που θα το τραβηξεις πισω, ως ο αιωνιος σωτηρας των πασης γης παπαγιωτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή