Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι οι δημοτικές εκλογές στο δήμο Παπάγου-Χολαργού διαμορφώνουν την πόλη του Παπάγου πιο συσπειρωμένη απέναντι στον Χολαργό που φαίνεται διασπασμένος. Και ιδού γιατί το λέμε αυτό: Στον Παπάγου, μετά την αποχώρηση Ξύδη, ο Τίγκας συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από την πόλη του...στρατάρχη. Δίπλα του έρχεται ο Στάϊκος. Τίγκας και Στάϊκος έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ ο δεύτερος διένειμε το πρόγραμμά του μέσω του τοπικού τύπου. Ο Τίγκας στις 15 Σεπτεμβρίου κάνει μεγάλη εκδήλωση στο κέντρο ΑΡΙΩΝ του Παπάγου όπου θα ανακοινώσει την εκστρατεία του και τα βασικά σημεία του προγράμματός του. 
Οι δύο αυτοί άνδρες, εάν οι συνθήκες το φέρουν -όπως λένε οι πληροφορίες- μας είναι πιθανόν να συμπορευτούν σε ενιαίο εκλογικό μέτωπο. 
 
Τι γίνεται όμως στον Χολαργό; Ο Γιάννης Κεχρής φαίνεται ότι έχει πάρει κεφάλι ως υποψήφιος. Μην ξεχνάμε όμως τον Νικολάου ο οποίος έχει μεγάλο και φανατικό κοινό. Κοινό μπετόν-αρμέ υπέρ του θα λέγαμε, που περιμένει πώς και πώς την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και το πρόγραμμά του για να ξεκινήσει την εκστρατεία του. 

Υπάρχει και συνέχεια: Δασκαλόπουλος. Ήδη εχει κάνει αρκετές επαφές και δηλώνει ότι θα κατέβει και αυτός υποψήφιος. 
Εάν στα παραπάνω ονόματα προσθέσουμε και τους Τούτουζα-Αποστολόπουλο οι οποίοι ναι μεν δεν έχουν εκδηλώσει επίσημα την πρόθεσή τους να κατέβουν, όμως όλο και το συζητούν μεταξύ γνωστών και φίλων και ανιχνεύουν το έδαφος, καταλαβαίνετε τι γίνεται στον Χολαργό! Το έλα να δείς. Διασπασμένος ο χώρος της κεντροδεξιάς σε πολλά κομμάτια. Και το χειρότερο για τον Χολαργό είναι ότι δεν διαφαίνεται προοπτική συμπόρευσης των υποψήφιων δημάρχων σε ένα κονό ψηφοδέλτιο-μέτωπο απέναντι στου Παπάγου!
Αυτό το κλίμα εφόσον διατηρηθεί έτσι, ευνοεί τον Παπάγου. 
Μην φανεί λοιπόν καθόλου παράδοξο ή παράξενο εάν και μετά τις επόμενες εκλογές βγει Δήμαρχος προερχόμενος από του Παπάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου