Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ! ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!!!

Τελικά η ανθρώπινη γελοιότητα δεν έχει όρια. Μετά την Ναταλία Γερμανού ...απολαύστε και τον ξεμωραμένο Λευτέρη Πανταζή. Δείτε χάλια, δείτε κατάντια! Πριν από λίγο διάστημα πέρασε εγκεφαλικό που κόντεψε να τον αφήσει στον τόπο και τώρα που ο Θεός τον έκανε καλά, νομίζει ότι έγινε έφηβος! Οπότε είπε το...παιδί να τα φτιάξει με έφηβη. Και τι γυναίκα; Μανεκέν με γυμνές φωτογραφίσεις! 
Σαλιαρίζεται μπροστά στον φακό με την ημίγυμνη νεαρή, η οποία βεβαίως είναι κορίτσαρος για σπίτι!
Όπως μας ενημερώνει το govastileto.gr "ο Λευτέρης Πανταζής άφησε στην άκρη όσα πέρασε με την υγεία του και ανανεώνει τη ζωή του. Ο Λευτέρης ερωτεύτηκε τη μελαχρινή νεαρή καλλονή και δεν την αποχωρίζεται.
Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr, τους εντόπισε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, τρυφερά χάδια και αγκαλιές!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής εδώ και λίγες μέρες είναι μαζί με το μοντέλο και Playmate Μαρία Λιαγουροπούλου, η οποία πριν μέρες είχε αποκαλύψει την σχέση με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Adil Rami.
Είχε μείνει μάλιστα έγκυος από τον ποδοσφαιριστή, αλλά έκανε έκτρωση.
Τότε είχε πει: "Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε. Και η όλη κατάσταση με πίκρανε. Ψυχολογικά ήμουν χάλια για μεγάλο διάστημα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά. Ξαναγύρισα στη δουλειά και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να γίνω εξώφυλλο στο «Playboy»"…. 
Εμ βέβαια, το κορίτσι από σπίτι, αφού τα κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο Playboy και τώρα έχει δεσμό με τον σχεδόν πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, τι άλλο θέλει; 
Κοίτα εικόνα! Ρε, λίγο ακόμα και θα τα πετάγατε όλα σας τα ρούχα on camera! 
Άντε και καλά στέφανα και σε σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου