Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Πρώτος ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" αποκάλυπτε τον περασμένο Μάιο το πόρισμα των ορκωτών λογιστών γισ το ΚΕΚ Χολαργού. Δείτε εδώ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (;) ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η υπόθεση ήρθε στα δημοτικά συμβούλια Παπάγου-Χολαργού, πέρασε από διάφορα κύμματα με το ΔΣ να αποφασίζει να μην στείλει την υπόθεση στη  Δικαιοσύνη. Όπως όμως αναφέρουν πηγές μας, η Περιφέρεια στέλνει όλο τον  φάκελο στον Εισαγγελέα. Έτσι, το ΚΕΚ Χολαργού θα περάσει τελικά τα σκαλιά της Δικαιοσύνης όπου εκεί θα ανοίξουν όλες οι λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που για άλλους...βρωμάει και για άλλους είναι...άνθρακας ο θησαυρός! 
Πάντως, ο φάκελος του ΚΕΚ Χολαργού φαίνεται πως δεν θα κλείσει εύκολα. 
Να θυμίσουμε ότι με το ΚΕΚ Χολαργού εμπλέκεται και ο Βραχιολίδης ο οποίος σύρεται στα δικαστήρια από την αξιότιμη κυρία Τσαρμποπούλου, πρώην εφέτη και δημότη Χολαργού, επειδή σε δημοσιεύματά μας αναφέραμε ότι για ηθικούς λόγους δεν θα έπρεπε να εκδικάσει την  διαμάχη Καραμανέα με τον τότε Αντιδήμαρχο Γκοτσόπουλο, επειδή η ανιψιά της είχε προσληφθεί στο ΚΕΚ Χολαργού!!! Τονίζαμε ότι θα έπρεπε να ζητήσει την αυτοεξαίρεσή της, αναφέροντας μάλιστα και σχετικά αντίστοιχα παραδείγματα. Και γ' αυτή την επισήμανσή μας, η πρώην δικαστής έσυρε τον Μάκη Βραχιολίδη στο αστικό δικαστήριο απ'όπου ζητεί ως αποζημίωση 100.000 ευρώ! Χαρακτηριστικό είναι ότι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το ΚΕΚ Χολαργού κάνει ειδική αναφορά στην ανιψιά της κ. Τσαρμποπούλου, Μαρία Ζαχαράκη, διατηρώντας επιφυλάξεις για τη διαδικασία επιλογής της, καθώς δεν προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία ότι είναι η βέλτιστη επιλογή για τις υπηρεσίες που παρέχει!!!
Επίσης, οι ορκωτοί λογιστές, εκφράζουν επιφυλάξεις και για τη δαπάνη της σύμβασης €6.000,00, για Προώθηση ενεργειών του Δήμου για την υλοποίηση προγραμμάτων και πιστοποίηση του Δήμου στο EMAS!!!
Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι όλος ο φάκελος του ΚΕΚ Χολαργού οδεύει μέσω Περιφέρειας προς τη Δικαιοσύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου