Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 2 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ!

Δύο λαθρομετανάστες, ένας Αφρικανός κι ένας Πακιστανός συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι από την Αστυνομία Χολαργού για παρεμπόριο. Κατασχέθηκε και καταστράφηκε άμεσα το εμπόρευμα των πλανόδιων  παρεμπόρων, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και κρατούνται στο κρατητήριο! 
Αποτελεί μεγάλη επιτυχία η δράση αυτή του αστυνομικού τμήματος και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ενήργησαν  άψογα στην επιχείρηση. Αυτή είναι η Αστυνομία, αυτό είναι το έργο της και μπράβο στα παιδιά! 
Ειπώθηκε όμως και έχουν δίκιο, ότι η επιχείρηση έλαβε χώρα από εύνοια της τύχη;: το περιπολικό βρισκόταν τυχαία στο σημείο γι αυτό έδρασε άμεσα. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές βρίσκεται σε άλλες επιχειρήσεις και ειδοποιείται η Άμεση Δράση με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στην άφιξή της και έτσι οι λαθρομετανάστες να μαζεύουν το εμπόρευμά τους και να φεύγουν σαν κύριοι! Η έλλειψη οχημάτων ή προσωπικού και η αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών, δημιουργούν τα προβλήματα στο έργο της αστυνομικής υπηρεσίας. Εάν υπήρχε επάρκεια προσωπικού και οχημάτων, οι αστυνομικοί θα έκαναν ακόμη καλύτερα τη δουελιά τους και πολίτες θα είχαν ήσυχο το κεφάλι τους. 
Έλα όμως που η τεχνητή κρίση θέλει την Ελλάδα να υπολειτουργεί σε όλους τους τομείς...

Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του αστυνομικού τμήματος Χολαργού.

1 σχόλιο:

  1. Φαντάσου, λέει, να ήταν ακόμα αρμόδια η δημοτική αστυνομία με εκείνο το αλήστου μνήμης ζεύγος. Παζάρι όπλων θα είχαν στήσει μέσα στο πάρκο οι λαθρέμποροι. "Ελα να πάρειειιιιιις". "Ο,τι παρς 100. ό,τι παρς 100, άστο κάτω αυτό, κάνει 200 είναι μπαζούκας. Οπως λέμε bazouki player !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή