Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ BLACK LIST ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Η οργή του κόσμου και των επαγγελματιών του Χολαργού-Παπάγου είναι έντονη μετά την απόφαση της επιχείρησης "ΑΒ Βασιλόπουλος" να λειτουργήσει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Αυτές οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν και όποιες άλλες συμπαρασύρουν, θα θεωρηθούν υπόλογες απέναντι στους υπόλοιπους επαγγελματίες οι οποίοι τηρούν την προαιώνια ελληνοχριστιανική παράδοση να διατηρούν τα καταστήματά τους κλειστά τις Κυριακές.
Εν τω μεταξύ, πληροφορούμαστε ότι και οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων που θα ανοίγουν τις Κυριακές, έχουν φτάσει στα όριά τους. Νιώθουν ότι μετατρέπονται σε σύγχρονους σκλάβους οι οποίοι θα αποκοπούν τελείως από την οικογένειά τους. Αυτό ακριβώς επιχειρείται με το άνοιγμα των καταστημάων τις Κυριακές: να εξαφανιστούν τα ήθη και οι συνήθειες των Ελλήνων. Ό,τι διδαχτήκαμε από τους προγόνους μας και το γένος μας τηρούσε επί αιώνες, η κιμαδομηχανή της νέας τάξης πραγμάτων θέλει να το ισοπεδώσει. 
Εφόσον δεν ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, θα δείτε πού θα βρεθεί η ελληνική οικογένεια. Ήδη επί τρεισσήμισι χρόνια την έχουν ισοπεδώσει οικονομικά. Τώρα επιχειρούν να την ισοπεδώσουν και θεσμικά. 
Επομένως, ο "Α.Β. Βασιλόπουλος" και όσες επιχειρήσεις ανοίξουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, θα βρεθούν απεναντι σε όλες τις ελληνικές οικογένειες. Να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου