Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ!

Συνεχείς αντιδράσεις από το ευρύτερο χώρο της δεξιάς καταγράφονται από τον τόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το θέμα των συλλήψεων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Πέρα από τη πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ που από την περασμένη εβδομάδα (χαμηλόφωνα, όμως) την μεθόδευση με τις συλλήψεις στα σπίτια, την εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής, το τηλεοπτικό σόου κλπ. πριν λίγο ο βουλευτής, πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, ο γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, προχώρησε σε μία δήλωση που δείχνει ανάγλυφα το κλίμα που επικρατεί στον δεξιό χώρο για την υπόθεση.
 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της δικαστικής δίωξης βουλευτών και στελεχών ττου Λαϊκού Συνδέσμου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Ν.Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί δομικό στοιχείο της δημοκρατίας μας, αλλά και ότι οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή κατάσταση της χώρας και του λαού.
Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες εξακολουθούμε να εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην Δικαιοσύνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει μέχρι τέλους την ισχύ και την βαρύτητα του κατηγορητηρίου σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά παρακολουθούμε να καταρρέει με πάταγο η κυβερνητική προσπάθεια δημιουργίας εύκολων εντυπώσεων και όλη εκείνη η κούφια θριαμβολογία των εκπροσώπων της κυβέρνησης, με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού.
Δυστυχώς για την παράταξη που κάποτε εκπροσωπούσε ένα πολύ μεγάλο λαϊκό και πατριωτικό κομμάτι του λαού, η κατεδάφιση του νέου… success story που επιχειρήθηκε, έχει πάλι ένα όνομα: Αντώνης Σαμαράς.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ενότητα, σοβαρότητα και ελπίδα, που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να της προσφέρει…».
Είναι ο πρώτος πολιτικός του κεντροδεξιού χώρου που μιλάει ευθέως για πολιτική δίωξη των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου και αποτυχία της κυβέρνσης "με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού" και μάλιστα εκφράζει και μεγάλο τμήμα του εκκλησιαστικού γίγνεσθαι της χώρας.
Στο εσωτερικό της ΚΟ της ΝΔ, τώρα όλοι εμφανίζονται να λένε: "Εμείς είμασταν αντίθετοι, άλλοι περα΄συραν τον Α.Σαμαρά" αλλά τώρα είναι αργά. Τις πολιτικές εντyπώσεις τις έχουν χάσει. 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου