Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ!!!

Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε το γεγονός!
Κυριολεκτικά πάνω σε μία παρέα φίλων οδήγησε το αυτοκίνητό του ο 21χρονος Aqab Hussain, σε δρόμο του Μάντσεστερ, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να έΣΟχει υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι άλλοι δύο να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε τον τρόπο που επέλεξε ο νεαρός να εκδικηθεί τους τρεις άλλους νεαρούς με τους οποίους είχε προηγηθεί καβγάς σε κλαμπ του Μάντσεστερ. Εξοργισμένος ο 21χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε καταπάνω τους την ώρα που διέσχιζαν το δρόμο με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει- τον έναν τόσο σοβαρά που δεν αναμένεται να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror.
Δικαστήριο του Μάντσεστερ έκρινε τον Hussain ένοχο για τέσσερις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας και η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο μήνα.
Το περιστατικό συνέβη στις 21 Αυγούστου και τρεις ημέρες αργότερα ο Hussain έφυγε από τη Βρετανία. Κατά την επιστροφή του, επτά εβδομάδες αργότερα, η αστυνομία τον περίμενε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.
periergaa.blogspot.com
Δείτε το βίντεο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου