Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!



 Η παρακάτων ανάρτηση έγινε από το dikastirio.com την οποία σας μεταφέρουμε αυτούσια, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας: 
 
To Dikastirio.com οφείλει σε όλους εσάς την αμερόληπτη και ορθή ενημέρωση. Στηρίζουμε την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία και οφείλουμε να σας ενημερώνουμε για τις ραγδαίες εξελίξεις με την Ελευθερία του λόγου που διέπεται και προστατεύεται από το Ελληνικό μας Σύνταγμα που τόσο πολύ βασανίζεται σε αυτά τα μαύρα χρόνια των μνημονίων και της ξένης οικονομικής ΚΑΤΟΧΗΣ.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς η νομική και δικαστική κοινωνία της Ελλάδας έχει χωριστεί στα δύο και τα σημεία σύγκρουσης βρίσκονται στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού του κόμματος της Νίκου Μιχαλολιάκου, χωρίς να έχει γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας αλλά και με ανεπαρκή και αμφίβολα στοιχεία.
Το πανηγύρι που στήθηκε τελείωσε και τώρα κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την κάθαρση.
Που βρίσκεται ο φάκελος που επικαλείται ότι κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής 1 ημέρα πριν συλληφθούν με στοιχεία φωτιά για τα 140 ΜΑΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Πολλοί δικαστές αλλά και κορυφαίοι νομικοί έχουν ταχθεί σιωπηλά, υπέρ της αποφυλακίσεως των βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Η Χ.Α ετοιμάζει προσφυγές στο ΕΔΑΔ (Ειδικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) αλλά και στον Άρειο Πάγο.
Κορυφαίος ποινικολόγος σε κουβέντα προσωπική, δήλωσε αποκλειστικά στο Dikastirio.com ότι:
«-Το μεγάλο θέμα των υποκλοπών της Ε.Υ.Π κατά Ελλήνων βουλευτών αλλά και τα μεγάλα λάθη της δημοσιοποίησης απόρρητων στοιχείων των δικογραφιών, η χωρίς αποχρώσες ενδείξεις προφυλάκιση των μελών ενός εκλεγμένου από τον λαό πολιτικό κόμμα, αποτελεί βάναυση προσβολή της Δημοκρατίας και μπορεί να θεωρηθεί ως δικαστικό η πολιτικό πραξικόπημα. Η δικαιοσύνη είναι και πρέπει να παραμείνει αμερόληπτη χωρίς πολιτικές ή άλλες επεμβάσεις. Ο κύριος Μιχαλολιάκος θα αποφυλακιστεί σύντομα, δεν μπορείς με δύο ψευδομάρτυρες και ένα πλαστό καταστατικό και δε χειρόγραφο να στοιχειοθετήσεις τρομοκρατική οργάνωση...»
Αυτά τα λόγια ηχούν από το στόμα μεγάλου Ποινικολόγου της Βορείου Ελλάδος και τον ευχαριστούμε θερμά. Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου